Mine Ayman 19 – 25 Eylül haftası burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 – 25 Eylül haftası burç yorumları

Haberin Devamı

Merhaba, bu hafta pazartesi ve salı günleri Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve her konuda sağlam hareket etmek isteyeceğiz. Güvendiğimiz insanlarla sadece güvendiğimiz ortamlarda olmayı tercih edebiliriz. Sağlam ve kalıcı başlangıçlar yapabiliriz. Ay Boğa burcundayken kırmızı ve turuncu renkleri enerjimizi arttırabilir. Çarşamba ve perşembe günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak. İletişimle ilgili her konuda yoğunluk yaşayabilir, çok fazla konuşmak ya da yazışmak zorunda kalabiliriz. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi enerjimizi arttırabilir.

21 Eylül Çarşamba itibariyle iletişim gezegeni Merkür Başak burcunda geri hareketini bitirecek ve iletişim dünyamız canlanacak. Bu tarihten birkaç gün sonra yeni anlaşmalar yapabiliriz ve beklediğimiz haberleri alabiliriz. 22 Eylül Perşembe saat 16:10 itibariyle Güneş Terazi burcunda ilerleyecek ve burcu ya da yükseleni Terazi olanlar her alanda dikkat çekmeye başlayacak.

Zaten büyük şans gezegeni Jüpiter de artık Terazi burcunda ilerlediği için, haritasında güçlü Terazi etkisi olan herkes bir yıl boyunca çok şanslı olabilecek. Cuma ve hafta sonu ise Ay Yengeç burcunda ilerleyecek ve duygusal olarak çok hassas olacağız. Ailemize ve evimize çok düşkün olabilir ve sadece onlarla ilgilenmek isteyebiliriz. Ay Yengeç burcundayken sarı, beyaz ve gri renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

ŞANSLI BURÇLAR TERAZİ, İKİZLER, KOVA, BAŞAK, KOÇ, BALIK

KOÇ: Aşk hayatınızda büyük bir canlanma yaşayabilir, sevdiğiniz kişiyle güzel zamanlar geçirip birlikte çok eğlenebilirsiniz.

BOĞA: İştahınız çok artabilir ve kilo sorunu yaşayabilirsiniz. Disiplinli olmakta zorlanacağınız günlerdesiniz. İKİZLER: Güzel görüşmeler yapacağınız bu hafta çok fazla konuşup yorgun düşebilirsiniz ama etrafınızdaki insanları etkilemeyi başaracaksınız.

YENGEÇ: Uzun zamandır istediğiniz bir yere seyahat edebilir, gezdiğiniz yerlerden çok keyif alabilir ama bir yandan da çok para harcayabilirsiniz.

ASLAN: Uzun zamandır sahip oldumak istediğiniz bir eşyaya sahip olabilir, bunun için çok para harcayabilir ama bir yandan da aldığınıza çok memnun olabilirsiniz.

BAŞAK: Çok istediğiniz bir hayaliniz gerçekleşebilir ya da gerçekleşmesi için gereken yola artık girebilirsininiz.

TERAZİ: Her anlamda çok şanslı olacağınız bu hafta yaptığınız her şey ile çok beğenilebilir ve takdir toplayabilirsiniz. Çekiciliğiniz de artabilir.

AKREP: Enerjinizin çok yüksek olacağı bu hafta aklınıza koyduğunuz her şeyi hayat geçirebilecek güçte olabilirsiniz. Kafanız çok hızlı çalışabilir.

YAY: Aşk hayatınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor, sevecek ve sevileceksiniz. Sevdiğiniz kişiden güzel sözler duymak çok hoşunuza gidecek.

OĞLAK: İş hayatınızda bazı zorluklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, sanki çevrenizdeki insanlar size zorluk çıkartıyormuş gibi gelebilir.

KOVA: Uzun zamandır görmediğiniz ve çok özlediğiniz biriyle karşılaşabilir ve hasret giderebilirsiniz. Bazı şeylerin değerini yeni anlayabilirsiniz.

BALIK: Hızlı bir seyahat planı yapabilir ve yeni yerler keşfedebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir ve çok hızlı bir şekilde birbirinize ısınabilirsiniz.

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: EMRAH KARADUMAN FT. ALEYNA TİLKİ – CEVAPSIZ ÇINLAMA
BOĞA: SİMGE – KAMERA
İKİZLER: TARKAN – CUPPA
YENGEÇ: ALEYNA DALVEREN – HAVAM YERİNDE
ASLAN: GÜLDEN MUTLU – BYE BYE
BAŞAK: IŞIN KARACA – GÜZELİM
TERAZİ: TUĞBA YURT – GÜÇ BENDE ARTIK
AKREP: ONUR – RUJ
YAY: AYŞE ÇINAR – DENİZ GİBİ SEV
OĞLAK: HANDE YENER – DELİ BİLE
KOVA: VOLKAN KONAK – ALENİ ALENİ
BALIK: YALIN – TATLIYLA BALLI

Sıradaki haber yükleniyor...
holder