Mesut Yar Kurtlar sert giriş yaptı!
HABERİ PAYLAŞ

Kurtlar sert giriş yaptı!

Ve kurtlar vadiye (Star TV) indi. Sert oldu biraz. Şaşırtıcı bir de girişi vardı. Özel Haber jeneriğiyle dizinin geçen sezon bıraktığı yer anlatıldı. Kurtlar Vadisi’ni haber dilinde izlemek son dakika gelişmesi kadar heyecan vericiydi. Nazlı Öztarhan, anchor koltuğunun hakkını verdi. Önce ona bravo... Diziye gelince; son bölümde 1 dakikada 15 cinayet vardı. Yeni sezonun ilk bölümü bu anlamda daha kansız ama ağır siyaset dersiyle başladı... Belli ki senaristler gerçeğe yakın olayları farklı isimlerle vermeye çalışınca kendi kafaları da karıştı. Ben Polat’ın bu yıl kimleri haklayacağını anlamadım. Gladio, yeni düşman diyelim hadi... Diyelim de beş kahraman, derin dünyanın üstesinden nasıl gelir, bilemiyorum? Komik olmaz umarım, bu diziyi sadece Türkiye seyretmiyor çünkü... Son dakikalara doğru toplu kıyımlar, insan yakmalar, asker vurmalar, sırttan hançerlemelerle filan pusu isminin hakkını verdi dizi. Belli ki bu yıl pusu üstüne pusu kurulacak vadi tayfasına; ne diyelim, “Arkanızı kollayın beyler”. Çünkü anladım ki sırasıyla Güllü, Çeto, Muro gidici. Sayınız hakikaten azalıyor yani!

Haberin Devamı

‘Son çare bizi yolladılar!’

Uğur Dündar, 40 yılın habercisi. Kendisi de söylüyor; ölüm dahil, ne badireler atlatmış. Böyle bir girişle Kurtlar Vadisi ekibi canlı yayında karizmayı çiziyor... Bir Memati fırlama, badire fatihi Uğur ağabey’e; “Son çare bizi yolladılar ağabey” diyor. Stüdyo yerlerde... Dündar en zorundan başlıyor soruların. Polat’a, Münevver Karabulut cinayeti hakkındaki görüşlerini soruyor. Polat olarak değil, Necati Şaşmaz olarak gelen yanıt bir hayli şaşkın. Çalışmadığı yerden gelmiş soru; “Tenkit ederim” diyor ve susuyor... O 20 dakika boyunca diziden çok daha eğlenceli bir sohbet ortamı oluşuyor stüdyoda. “Bitsin de dizi başlasın hemen” diyemiyor insan. Zaten o yüzden haberin o bölümü reyting rekoru kırıyor!

Doğruyu buldular...

Şaşirtmali (Star TV) reytingini henüz ikinci günde ikiye katladı. Belli ki sezonun izlenen işlerinden olacak. Ama oyunlardan bazıları sakıncalı... En çok da mangalda para yakma bölümü. Türk lirasının temsil ettiği değerlere hakaret diyenler var haklı olarak. O değerler hakikaten önemli... Her ne kadar ABD’de üzerinde tanrı kelamı bulunan dolar, İngiltere’de kraliçeli sterlin cayır cayır yakılsa da; bizde tepki topluyor bu işler... Bence yapımcı, yarışmanın o bölümünde ne bileyim külçe altın maketi yaktırabilir Mali’ye. Ya da benzer bir şeyler. Mehmet Ali Erbil’in üstünden o yükü almak lazım. Gerisi kolay zaten... Bu arada önerimiz iş yaptı. Pazartesinden itibaren canlı yayınlanıyor Şaşırtmali. Şimdi oldu işte!

Haberin Devamı

Derse girin!

Okullar açılmış. İlk gün bilançosu film gibi; 30 öğrenci gözaltında. 1’i ağır 3 de yaralı var. Şükür ölen olmamış. Çocuklar Kavak Yelleri (Kanal D) sendromunda anlaşılan. Bir de üzerine Es- Es (atv) ekle, Deniz Yıldızı ve Arka Sıradakiler’i de (Fox TV) ihmal etme, sonra yeni yılın ilk ders konusuna bak; Kardeşlik! Hey genç adam, okul zili çaldı. Kavak Yelleri dindi. Es-Es sadece bir dizi. Deniz Yıldızı ve Arka Sıradakiler de öyle. Acıyın birbirinize. Hayatın fonunda Pinhani çalmıyor çünkü. Hele Bir Gel şarkı ismi, sen iyisi mi kendine gel...

Haberin Devamı

Oradan buradan

Acun Ilıcalı (Show TV) iki dev dizinin karşısına iddiasız bir yarışmacı koydu. Artık kızda da ne şans varsa, daha başından kuruttu kutuları... Büyük kapışmada Parmaklıklar Arasında da (atv) ezilip gitti. Fena da başlamamıştı sezona sanki... Bir de kanallar arasında dolaşırken gün değişimleri geldi ekrana. Geniş Aile (Kanal D) salı akşamına kaçtı bu kez de. Oradaki Bir Bulut Olsam da perşembe gecesine yürüdü... Keşke yerinde ağır taşlarla oynanmasa bu kadar. Hazır kanalının yüzünü güldürmüşken!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder