Gündem 2 anne 2 dram

2 anne 2 dram

Paylaş
2 anne 2 dram

Hülya Ulus ve Nejla Bozgaç'ın çocuklarıyla birlikte yaşadığı dramlar yürekleri dağladı

EMZİRME BAHANESİYLE BEBEĞİNİ KAÇIRDILAR

Haberin Devamı

Bitlis Tatvan’da Hülya Ulus, Tatvan Kadın ve Çocuk Hastanesi’nde geçen 23 Ocak’ta bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebek sürekli kustuğu için hastanede özel bir bölümde kontrol altında tutulmaya başlandı. 25 Ocak’ta bir kadın emzirmek için hemşireden bebeği aldı. Bir süre sonra Hülya Ulus da özel bölüme gidince gerçek ortaya çıktı:

Kimliği belirsiz kadın, 2 günlük bebeği kaçırmıştı! Hülya Ulus ve eşi İrfan Ulus, olaydan sorumlu tuttukları hastane yetkililerinden şikayetçi oldu. Araştırma başlatan polis, bebeği kaçırdığı düşünülen bir kadın ile bir erkeğin robot resimlerini Bitlis ve tüm illerin emniyet müdürlüklerine gönderdi. 53 gün geçmesine rağmen halen sonuç alınamaması Hülya Ulus’u isyan ettirdi: “Tatvan Emniyet Müdürlüğü’nde her gün aynı cevapla karşılaşıyoruz. Bize ‘Bir gelişme olmadı. Gidin dua edin’ diyorlar. Ne olur çocuğumu bulun.”

Haberin Devamı

OĞLUNU ÖLDÜRÜP İLAÇ İÇTİ

Mersin Tarsus’ta bir fabrikada işçi olarak çalışan Osman Bozgaç (27) önceki akşam evine döndüğünde 2 yaşındaki oğlu Berat’ı hareketsiz yatarken buldu. Hemen ‘112 Acil Servis’i aradı. Sağlık ekibi, Berat’ın boğularak öldüğünü belirledi.

Berat’ın annesi Nejla Bozgaç (25) ise evde yoktu. Bu sırada polis, bir inşaatta ağlayan bir kadın olduğu ihbarını aldı. Olay yerindeki kadın, Nejla Bozgaç’tı. Çok sayıda ilaç içerek intihara kalkıştığı anlaşılan Nejla Bozgaç hastaneye kaldırıldı. Berat’ın cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp’a gönderildi.