Türkiye (Son Dakika) 2 ay sonra evleneceklerdi

2 ay sonra evleneceklerdi

Paylaş
2 ay sonra evleneceklerdi

Erzincan'da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu TIR'ın altına giren otomobildeki nişanlı çift hayatını kaybetti

Kaza bugün saat 16.30 sıralarında Erzincan-Erzurum karayolunun 13’ncü kilometresindeki Saztepe Köyü yakınlarında meydana geldi. Ersin Coşgun idaresindeki 24 EN 802 plakalı otomobil ile Erzincan yönüne seyir halinde iken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bir anda kontrolünü kaybetti. Zig zaglar çizen otomobil karşı yönden gelen olan, İstanbul’dan Iğdır’a giden 29 yaşındaki Uğur Özkaya yönetimindeki 76 DN 447 plakalı TIR’ın altına girdi.

Çarpmanın etkisi ile TIR’ın altında 30 metre sürüklenen otomobil hurda yığınına döndü. Kazada otomobil içinde sıkışan sürücü 31 yaşındaki Ersin Coşgun ile nişanlısı 25 yaşındaki Esra Gerek olay yerine çağrılan AFAD ekipleri tarafından çıkarıldı.

Esra Gerek olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ersin Coşgun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 AY SONRA EVLENECEKLERDİ

Haberin Devamı

Kazada hayatını kaybeden Ersin Coşgun ile Esra Gerek’in 6 önce nişanlandıkları ve 2 ay sonra evlenmeyi planladıkları öğrenildi. Kaza anı bölgede bulunan bir petrol istasyonundaki güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Kaza esnasında nişanlıların emniyet kemerlerinin takılı olmadığı ve kemerlerin sinyal vermemesi için sahte klips ile kapatıldığı dikkat çekti.


Recep DEMİRCİ/ ERZİNCAN, (DHA)