Samet Aybaba 2. dakika
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Hırvatistan takımı maçın henüz 2. dakikasında kalemize 35 metre mesefada taç çizgisine yakın bir faul atışı kazandı. 3 Hırvat futbolcu oyunu başlatı, bizim takımın bütün oyuncuları arkasını dönüp kaleye gidiyordu. Ve bu pozisyon gol oldu. Bir takımın soyunma odasından sahaya nasıl çıktığına örnek bir göstergedir bu. Hani topun başında duran oyuncu?

[[HAFTAYA]]

Hani bu topu oynatmamaya çalışan ikinci destek oyuncu? Sonrasında tipik ilk golü yiyen takım baskı kurmaya, golü atan takım da gayet disiplinli kalesine yaslanarak skoru korumaya çalıştı. Bu bölümde üstün gibi görünsek de hiç pozisyon bulamadık. İkinci golden sonra artık oyuna müdahale gerekirdi. Formsuz Gökhan çıkarılıp, Sabri oraya alınıp, Hamit ve Arda’dan biri orta sahaya çekilip, Gökhan Töre oyuna sokulabilirdi.

Umut alınır Burak ile birlikte çift forvet oynayabilirdi. Çünkü maçı döndürmemiz için daha çok hücum etmemiz gerekirdi. Ama biz bu müdahale için ikinci yarıya kadar bekledik. Müdahale zamanında olmayınca kalemizde üçüncü golü de gördük. Teknik direktöre: Modriç gibi bir oyuncunun önüne karşılayıcı olarak Selçuk konulur mu?

Böyle bir final maçına çıkıyorsun, bu kadar dirençsiz bir takımla çıkılır mı? Topal, Umut, kadroda olmayan Serkan Balcı ve Topuz gibi oyuncularla daha dirençli bir takım kurulur, daha disiplinli oynanır, beklenir bu maç en kötü berabere biterdi. O zaman finalin ikinci ayağını beklerdin. Oyunculara: Bu kadar önemli bir final maçında, bu kadar isteksiz, bu kadar konsantrasyonu eksik oynamaya hakkınız yok. Bu kadar basit goller yenir mi? Taraftara: Başarısızlıkların protesto edilmesi gayet doğaldır. Ancak sahadaki takım Türk Milli Takımı. Biraz saygılı olalım beyler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder