Spor 2 maç ertelendi

2 maç ertelendi

Paylaş
2 maç ertelendi

Kasımpaşa-Bursaspor ve Beşiktaş-Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaları ertelendi

Süper Lig'in 18. haftasında bugün oynanması gereken Kasımpaşa-Bursaspor ve Beşiktaş-Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaları, İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi. Karşılaşmaların oynanacağı tarih ve saatler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha sonra ilan edilecek.

Haberin Devamı

İlk yapılan açıklamada Kasımpaşa maçının yarın aynı saate ertelendiği duyurulmuştu ancak salı günü oynanacak kupa maçları nedeniyle bu karşılaşmalar ileri bir tarihe ertelendi.

HAKEM CÜNEYT ÇAKIR'IN AÇIKLAMASI

İnönü Stadı'nda saat 17.00 sularında bir açıklamada bulunan hakem Cüneyt Çakır; müsabakaları kötü hava şartlarında erteleme yetkisinin 2 saate kalan kadar Federasyonda olduğunu, son 2 saate girildiğinde kendilerinde olduğunu belirterek, Federasyonun sadece bu maç için değil, Kasımpaşa-Bursaspor maçı için de ileri bir tarihe erteleme kararı aldığının kendilerine de ulaştığını söyledi. Çakır; yaptıkları incelemede maçın oynanmasının bu şartlarda imkansıza yakın olduğunu ve bu şartlarda sporcu sağlığını düşünmek zorunda olduklarını da belirterek, "Şu an futbol oynanacak durumda değil. Kar yağışının tipi şeklinde devam edecek olması da göz önünde bulundurulduğunda bu karar alındı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Bu arada hakem Çakır stattan araç ile ayrılırken bindiği otomobilin tekerleri kaydı. Güçlükle kalkabilen araç daha sonra yola koyuldu.

DHA