Yaşam 2 TIR domates alan çocuk ünlü oldu

2 TIR domates alan çocuk ünlü oldu

Paylaş
2 TIR domates alan çocuk ünlü oldu

Sanal alemde oyun için babasının kredi kartıyla 2 TIR domates satın alan 8 yaşındaki Salih Görün meşhur oldu. Haberi medyada geniş yer bulan Salih yarın akşam Kanal D'de yayınlanan Beyaz Şov'a misafir olucak

Salih’in babası durumu fark edip cep telefonu şirketinden parayı iade alınca, diğer aileler de hangi yolu izlediğini öğrenmek için Ömer Faruk Görün’ü aramaya başladı. Haberi medyada geniş yer bulan Salih ise şov ve sanal aleme adım atıp kendisine soru soranlara cevap yetiştiriyor.

Haberin Devamı

>>>2 TIR SANAL DOMATES BABAYI ŞOKA SOKTU!

Sempatik Salih, babasının şifrelerini ele geçirip 600 liraya 2 TIR sanal domates alınca bu konu medyada geniş yer aldı. Ancak reklamcılık yapan baba Ömer Faruk Görün, Apple’a başvurup harcamanın bilgisi dışında gerçekleştiğini söyledi. Apple ise kredi kartından çekilen paranın itiraz edilen büyük kısmını iade etti.

Sevimli Salih ise aynı durumdaki çok sayıda akıllı telefon kullanıcısına ise ilham kaynağı oldu. Çocukları, kredi kartı hesaplarından binlerce liralık sanal oyun ekipmanı alan aileler, Ömer Faruk Görün’den hangi yöntemi izlediğini öğrenip başvuru yaptılar.

BEYAZ ŞOV’A ÇIKIYOR

"Bunlar keşke gerçek domates olsaydı. Onları satar, paraların içinde kaydırak yaparak yüzerdim” diyen Salih ise sosyal medya ve şov dünyasına adım attı. Kendisine gelen tebrik mesajları üzerine sanal domatesci ismiyle Twitter hesabı açan küçük Salih, kendisini sempatik bulanlarla artık buradan konuşmaya başladı.

Haberin Devamı

Salih’in sempatikliği şovmen Beyazıt Öztürk’ün de dikkatini çekti. İlkokul 2.sınıf öğrencisi Salih Görün, yarın akşam Kanal D’de yayınlanan Beyaz Şov’a misafir olup başından geçenleri anlatacak.

'BAYAĞI MEŞHUR OLDUM'

Evde annesinin verdiği salkım domateslerle poz veren Salih Görün, "Bayağı meşhur oldum. Okulda arkadaşlarım ve beni televizyonlarda gören diğer çocuklar devamlı ’domates var mı?’ diye soruyorlar. Hatta bugün bir öğretmenimiz benimle fotoğraf çektirdi, Twitter hesabından bu resmi paylaşacakmış. Şimdi heyecanla Beyaz Show’a katılmayı bekliyorum. Orada benden yaşadıklarımı anlatmamı isteyecekler. Heyecandan anlatabilir miyim bilmiyorum" diye konuştu.

Twitter’da çok konuşulan konulardan biri olan @sanaldomates için yapılmış yorumlardan bir kaçı:

"Günün en eğlenceli haberi; babasının kredi kartıyla; ’2 tır sanal domates’ alan çocuğun haberi bence. Bu velet büyüyünce Donald Trump olur. Çocuk bilgisayar oyunu için babasının kredi kartıyla 2 tır domates almış. 500tlye. Salyangozunu besleyip level atlamak için. Örnek bir çocuk. Ipad ile oynayan çocuk 2 tır sanal domates almış.Umarım şu an Ipad’imden GS menajer oynayan yeğenim Messi’yi transfer etmez.Çok tedirginim:))"

Haberin Devamı

İHA