Türkiye (Son Dakika) 2 yaşındaki çocuğa tecavüz iddiası

2 yaşındaki çocuğa tecavüz iddiası

Paylaş
2 yaşındaki çocuğa tecavüz iddiası

Gaziantep'te, geçen perşembe günü kaybolan 2 yaşındaki Z.H., bu sabah evlerinin yakınındaki bir okulun bahçesinde bulundu. Anne ve babası ise kızlarının tecavüze uğradığını ileri sürerek polise şikayette bulundu

Ünaldı Mahallesi'nde oturan Ali Rıza ve Sema H. çiftinin 3 çocuğunun en küçüğü olan 2 yaşındaki Z.H. geçen perşembe günü ablası ile birlikte dedesinin evine gitmek üzere dışarı çıktı. İddiaya göre, ablasının götürmemesi nedeniyle evine yalnız dönen Z.H., ortadan kayboldu. Ailesinin bulamayınca kayıp başvurusunda yaptığı Z.H.'nin aranmasına devam edilirken, sabah saatlerinde Ünaldı Mahallesi'ndeki Mustafa Necati İlkokulu bahçesinde ağlayan bir kız çocuğu bulunca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine okula gelen polis, bulunan kızın 2 gündür aranan Z.H. olduğunu belirledi. Polisin çağrısı üzerine evlerine 200 metre mesafedeki okula gelen Ali Rıza ve Sema H. çifti çocuklarına kavuştu. Ancak, eve götürdükleri kızlarının cinsel organında kan olduğunu iddia eden aile yeniden polisi aradı. Kızlarının tecavüze uğradığını iddia eden ailenin şikayeti üzerine Z.H., hastaneye götürüldü. Doktor kontrolünden geçirilen küçük kıza ilişkin sağlık raporunun pazartesi çıkacağı öğrenilirken, anne ve babası ise Çocuk Polisi Şube Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi.

KIZIMIZA BUNU YAPANLARI BULUN

Geçen Perşembe akşamı kaybolan ve bu sabah kavuştuğu kızına tecavüz edildiğini öne süren anne Sema H., "Kızım, ablası ile birlikte dedesine televizyon izlemek için perşembe akşamı evden çıktı. Ancak ablası götürmeyince kızım eve dönmek istemiş. O sırada da birileri kızımı kucağına alarak kaçırmış. Kaçırınca da kızıma bir şeyler yapmışlar. Biz suç duyurusunda bulunduk ve raporlar pazartesi günü çıkacak” dedi.

Küçük kızın işsiz olan babası Ali Rıza H. ise kızını kaçıranların bir an önce bulunmasını isteyerek, "Başkasının evladına yapılmadan bunu kızıma yapanlar bir an önce bulunsun. Benim canım yandı başkasının canı yanmasın. Kızıma bunu yapanlardan şikayetçiyim. Tek sevincimiz kızımıza canlı olarak kavuşmamız" diye konuştu.

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA)

Haberin Devamı