Gündem 2 yaşındaki oğlunu halk otobüsünde unuttu!

2 yaşındaki oğlunu halk otobüsünde unuttu!

Paylaş
2 yaşındaki oğlunu halk otobüsünde unuttu!

Kayseri'de bir kadın, 2 yaşındaki oğlunu beraber bindiği halk otobüsünde unuttu

Olay, Kayseri’de dün akşam saatlerinde meydana geldi. Şehir içinde ulaşımı sağlayan özel halk otobüsleri içerisinde vatandaşlar çeşitli eşyalarını unuturken, dalgın bir anne de beraber bindiği iki yaşındaki oğlunu halk otobüsü içerisinde unuttu.

Haberin Devamı

SONRADAN FARKINA VARDI

Şehir merkezinden Bağdat Caddesi üzerindeki evine gitmek üzere oğlu Yusuf ile özel halk otobüsüne binen bir anne, ineceği durakta oğlunu almadan indi. Evine giderken oğlunun yanında olmadığını fark eden anne, paniğe kapılarak polis ekiplerinden yardım istedi. Kayıp şahıs olarak aranmaya başlanan küçük Yusuf’un halk otobüsü içerisinde olduğu ihbarı üzerine son durağa giden ekipler, Yusuf’un otobüs içerisinde unutulduğunu anladı.

Çocuğunun bulunduğu haberini annesine ileten polis ekipleri burada, küçük Yusuf’u durduramadı. Annesinden ayrı kalan iki yaşındaki Yusuf ağlayarak annesinin gelmesini bekledi. Bu arada, annesinin indiği durakta olduğunu öğrenen halk otobüsü şoförü de Yusuf’u annesinin bulunduğu durağa götürmek üzere yola çıktı.

Haberin Devamı

Olaya şahit olan bir halk otobüsü şoförü, "Çocuğu unutmuşlar. Annesi otobüsten inmiş, çocuk orada kalmış. Araba son durağa gidip gelince fark ediliyor. Annesi de bu arada çocuğu Ziya Gökalp mahallesinde arıyor. Çocuğu şimdi mahalleye götürüyorlar. Annesi orada karşılayacak" dedi.

İHA