Spor '20-0 tarihte yok'

'20-0 tarihte yok'

Paylaş
'20-0 tarihte yok'

Yeni yönetimiyle birlikte mazbatasını alan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören net konuştu: “Her sandıktaki oy ortalamamız yüzde 80. 20-0 tarihte ilktir. Herkes buna göre hareket etsin.”

Murat Aksu ile girdiği başkanlık yarışını ezici bir üstünlükle galip tamamlayan ve 3 yıl daha Beşiktaş’ta başkanlık görevinde kalacak olan Yıldırım Demirören ve yeni yönetimi mazbatalarını aldı.

Haberin Devamı

Akaretler’deki kulüp binasındaki Divan Kurulu lokalinde gerçekleştirilen mazbata töreninde Demirören çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başkan, “Tekrar bana oy veren ve vermeyenlere teşekkür ederim. Bu seçimi Yıldırım Demirören ve ekibi, ilkeleriyle, fikirleriyle kazanmıştır. Beşiktaş tarihinde ilk defa 20 sandıkta, 20’ye sıfır çıkmıştır. Her sandığın ortalaması yüzde 80’dir. Lütfen bu olayları başka yönlere çekip, Beşiktaş camiamıza zarar vermeye başlamayalım. Çünkü ben ve yönetim kurulum, herkesi beraberliğe davet ediyoruz. Herkes de buna uysun. Bu kavgalar, kötü alışkanlıklar bitsin. Yine söylüyorum, 20-0 Beşiktaş tarihinde bir ilktir. Herkes bunu böyle bilsin, böyle hareket etsin” dedi.

Demirören, yönetimi ibra edip etmeme konusunda anlaşamayıp, diğer başkan adayı Murat Aksu’nun yönetim kurulu listesinden istifa eden Faruk Pala’ya da değinerek, “Beşiktaşlılık duruşu nedir, bütün Türkiye’ye göstermiştir” diye konuştu.

Haberin Devamı