Ekonomi 20 bin işçi ev almak için sırada

20 bin işçi ev almak için sırada

Paylaş
20 bin işçi ev almak için sırada

Eminevim, geliştirdiği ‘Elbirliği’ sistemi ile alt ve orta gelir grubunu ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğunu ortadan kaldırdıklarını söyleyen Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün, “Tabanın sorununu çözüyoruz. Her geçen gün teslimat sayısını artırarak, vatandaşları Türkiye’nin her yerinden faizsiz ev sahibi yapıyoruz” dedi.

11 BİN EV HANIMI DA LİSTEDE

Şu anda Eminevim’e mesleğe göre kayıtlı müşteriler listesine bakıldığında ise çarpıcı sonuçlar çıkıyor. Hali hazırda yaklaşık 20 bin işçi Eminevim’e kayıtlı ve ev sahibi olmak için aylık bin 100 lira ödüyorlar. Yaklaşık 11 bin ev hanımı da şu an sisteme kayıtlı ve ev almak için gün sayıyor. Bir ev hanımının aylık ödediği ev taksidi ise bin 250 lira civarında. Ev almak için sisteme kayıtlı diğer meslek türleri de sırasıyla şöyle: öğretmen, memur, esnaf, polis, imam, emekli.

ELBİRLİĞİ SİSTEMİ NASIL İŞLİYOR?

Peşinatlı veya peşinatsız seçenekler arasından tercihini yapan kişilere,120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Seçilen taksit sayısının aynı zamanda o gruptaki kişi sayısı olduğu sistemde, her ay bir ev parası birikerek, noter huzurunda yapılan çekilişle her ay bir kişi ev sahibi oluyor.

Haberin Devamı