Coşkun Türk 20 giymekle olmaz
HABERİ PAYLAŞ

20 giymekle olmaz

Haberin Devamı

İlk önce Ankaraspor’da öğrencisiydi. Sonrasında Fenerbahçe’ye aldırdı. Kendisinden çok şey bekledi. Hatta planlarında Alex’ten kurtulup! takımın beyni yapmak vardı. Bunu her fırsatta da yapmaya çalıştı. Ama sonuç hüsrandı. Yılmadı her fırsatta denedi. Özer Hurmacı’nın çok iyi futbolcu olduğuna inancı Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’da bir saplantı haline dönüştü.
[[HAFTAYA]]

Ordu deplasmanında Alex’in sakatlığında beklediği fırsat eline geçti, Özer’i “takımın beyni” yaptı, ama doğal olarak bünye kabul etmedi. Çünkü Fener’e transfer edildiğinde internette “Tribünleri ayağa kaldırır” denilen Özer için son iki yıldır bu kez, “20 yıllık arkadaşım olsa halı sahada bile maça almam... Herhalde Özer’in elinde Aykut hocanın gizli bir ses kaydı var. Yoksa Fener’de forma giyemez” yorumları yapılmaya başladı.

İşte bu Özer’i takımın beyni yapan Aykut Kocaman geriye düştüğü maçı çevirebilmek için hatasından çabuk döndü ve ikinci yarıda onunla birlikte sahada yürüyen Stoch’u çıkarıp Dia ve Caner’i oyuna soktu. Emre’ye de Özer’in görevini verip doğruyu buldu. Fener beraberliği yakaladığı gibi net fırsatlardan da yararlanamadı. Aykut hoca maça ikinci yarıdaki düzenle başlasa Ordu’dan 3 puanla dönmek hiç de zor olmazdı.

Peki, takımda sadece Özer ve Stoch mu kötüydü? Olur mu; kalesinde uyuklarken topu filelerinde gören Volkan, sahada sahilde tur atar gibi dolaşan Cristian, ayakta durmakta zorlanan Semih, sonradan oyuna girmelerine rağmen bitik halleriyle Caner ve Bienvenu de kötüydü. Sonuç: Alex’in Fener’e ilk geldiği senelerde giydiği 20 numarayı giyen ve o görevi yapacağı zannedilen Özer’den “beyin” olmaz. Bu nedenle Alex’in takıma acilen ve formda dönmesi şart. Şart ve de hemen yapılması gereken bir başka şey ise santrfor transferi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder