Gündem 20 gündür oğlunu arıyor

20 gündür oğlunu arıyor

Paylaş
20 gündür oğlunu arıyor

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde kaybolan 28 yaşındaki Hüseyin Doğan 20 gündür kayıp. Annesi Medine Doğan 'Ne olur oğlumu bulun' diye göz yaşı döküyor

Gaziantep’in İslahiye İlçesi’nde 66 yaşındaki Medine Doğan, psikolojik tedavi gören ve 20 gün önce evden ayrıldıktan sonra haber alamadığı oğlunun bulunmasını istiyor. Elinde fotoğrafı ile oğlunu arayan acılı anne, "Ne olur oğlumu bulun" diye gözyaşı döküyor.

Haberin Devamı

İslahiye’de ailesiyle birlikte oturan ve 2 yıldır psikolojik tedavi gören 28 yaşındaki Hüseyin Doğan, iddiaya göre 20 gün önce Adıyaman’a gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Eve geri dönmeyen Doğan’ı aramalarına rağmen bulamayan ailesi durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

BAŞINA BİR ŞEY GELMESİNDEN KORKUYORUZ

Annesi Medine Doğan, eşi ve çocukları ile birlikte psikolojik tedavi gören Hüseyin Doğan’ı bulmak için çevre il ve ilçelere gitti. Elinde oğlunun fotoğrafı ile Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Kilis ve Kahramanmaraş’ta yaptığı aramalara rağmen oğluna ulaşamayan anne Medine Doğan, "Oğlumun hayatından endişe ediyorum. Psikolojik tedavi görüyordu ve ilaç alması gerekiyordu. İlaçlarını da almadığı için başına bir şey gelmiş olmasından korkuyoruz. Her yeri aradık ama bulamadık. Oğlumu görenlerin güvenlik güçlerine bildirmelerini istiyorum" diye gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

DHA-Kadir Çelik