Türkiye (Son Dakika) 20 polis ekibi 1 saat kovaladı!

20 polis ekibi 1 saat kovaladı!

Paylaş
20 polis ekibi 1 saat kovaladı!

Antalya'da bir kişinin eşinin kaçırıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaklaşık bir saat süren kovalamacının ardından genç kadını kurtardı

Antalya’da, dün gece yarısından sonra devriye gezen polis ekibinin önüne atlayan 19 yaşındaki B.D, aynı yaştaki eşi C.D.’yi, biri silahlı iki kişinin otomobille kaçırdığını söyledi. Olayı araştıran polis ekibi, 07 DAN 89 plakalı otomobili Düdenbaşı Mahallesi’nde seyir halindeyken bulup arama yapmak istedi. Polisin ’dur’ ikazına uymayan otomobil ile polisler arasında film sahnelerini aratmayacak bir kovalamaca başladı.

Haberin Devamı

UZUN MESAFELİ KOVALAMACA

Yanlarına aldıkları C.D.’nin de bulunduğu otomobille hızla kaçmaya başlayan şüpheliler, sırasıyla Düdenbaşı, Gebizli, Yeşildere, Yenigün, Mevlana Caddesi, Yener Ulusoy, 100’üncü Yıl’ı takiben Konyaaltı İlçesi’ne geçiş yaptı. Akdeniz Bulvarı üzerinde ilerleyen ve bir süre kaldırımdan giden otomobil, daha sonra bulvara ters istikamette Sarısu Kavşağı’na kadar devam etti. Yaklaşık 20 polis ekibinin takip ettiği otomobil, Tünektepe Yolu’ndan dönerek Kemer’e ilerledi. Polisten kaçmaya devam eden sürücü ve yanındaki arkadaşı, burada otomobili bırakıp ormanlık alana kaçtı.

Gecenin karanlığından yararlanan şüphelilerden H.K. yakalanırken, yanında silah olduğu belirtilen A.U. ormanlık alana girdi. Operasyon başlatan polisin fenerlerle yaptığı arama havanın karanlık ve bölgenin ormanlık olması yüzünden bir sonuç vermedi. Kaçırıldığı iddia edilen C.D kurtarılırken, otomobilde yapılan aramada park halindeki araçlardan çekildiği tespit edilen litrelerce mazot bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kaçan şüpheliyi her yerde aramaya başladı.

Haberin Devamı

Bülent TATOĞULLARI/DHA