Ekonomi 20 yıl vadeyle yüzde 20 indirim ekledi

20 yıl vadeyle yüzde 20 indirim ekledi

Paylaş
20 yıl vadeyle yüzde 20 indirim ekledi

KİPTAŞ, 20 yıl vade kampanyasına katılma kararı aldı.

Şirket kampanyaya ek olarak peşin alımlarda yüzde 20 indirim yapıyor. Kampanyaya dahil projeler; Vaditepe Bahçeşehir ve Venezia Mega. Bu evler, 60 aya vade farksız, 120 aya yüzde 0.45, 240 aya ise yüzde 0.79 vade farkıyla alınabilecek.

Bu ödeme koşullarının Türkiye’de ilk defa yapıldığını söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, “KİPTAŞ olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu amaçla düzenlenen kampanya ile konut alıcılarına 240 ay vade avantajının yanı sıra peşin alımlarda yüzde 20 indirim de sağlıyoruz. Daha önce peşinat ve yüksek vade farkı nedeniyle konut sahibi olamayan vatandaşlar bu kampanya ile kolaylıkla ev sahibi olabilecek” dedi.

VADİTEPE BAHÇEŞEHİR


Kampanyaya dahil olan Vaditepe Bahçeşehir’de 2+1’den 5+2’ye kadar daireler var. Projede; ilkokul, ortaokul, lise ve 3 cami de yer alıyor. Proje, TEM Otoyolu’nun yanında yükseliyor.


VENEZİA MEGA

Venezia Mega ise Gaziosmanpaşa’da yer alıyor. Venedik konseptiyle tasarlanan projede 1+1’den 4+1’e kadar konutlar var. Projede 200 mağazalı açık hava alışveriş merkezi ve ofis etapları da bulunuyor.

Haberin Devamı