Siyaset '20 yıllık ceset bir anda simsiyah oldu'
Paylaş
'20 yıllık ceset bir anda simsiyah oldu'

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'dan çarpıcı sözler: 20 sene bozulmayan babamın cesedi bir anda simsiyah oldu. Bunun dünya tarihinde benzeri yok

Habertürk TV'de ekranlara gelen, Suna Vidinli'nin sunduğu 'Perspektif' adlı programın konuğu, görevi başındayken vefat eden 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal oldu.

Özal babasıyla ilgili birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunurken geçtiğimiz ay Turgut Özal'ın naaşına yapılan otopsiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

'CESEDİNİN BOZULMAMASI MUCİZE'

Ben babam rahmetli olduğu zaman yurtdışındaydım. Otopsi için anneme soruldu deniyor, ama sorulmadığını biliyorum. Ben o yıllarda yapılacak olan otopsinin bir sonuç vereceğine inanmıyorum. Çünkü hem o günkü teknoloji ve o zamanki baskı meselesi. Şimdi yapılan otopside iç organlarıyla birlikte yapılan otopsi, Adli Tıp'ın inanılmaz bir şekilde işini kolaylaştırdı. 19 sene sonra bütün organlarıyla beraber orada durması bana göre mucizeye giriyor.

'DÜNYA TARİHİNDE BENZERİ YOK'

Ben Adli Tıp yetkilileriyle hiç konuşmadım. Onları rahat bırakmak istedim. Fakat ben Adli Tıpçılar'dan çok etkilendim. Çok iyi bir Adli Tıp'ımızın olduğunu düşündüm. 3 ayrı grup birlikte çalıştılar. Cesedin beyninin yerinde olması, kemik iliklerinin yerinde olması ve üç gün çalışmanın sonunda ceset bir anda siyahlaşıp çürümeye başlamış. 20 sene ceset çürümemiş. Bu haliyle baktığımızda Sanki ceset 'Görevimi yaptım ben gidiyorum' der gibi. Bu gerçekten çok şaşırtıcı. Dünya tarihinde benzeri görülmemiş bir şey. Bana göre Allah'ın işi bu...

GAZETEPORT


Haberin Devamı