Ekonomi 2019 Hyundai i20 Türkiye'de test sırasında görüntülendi

2019 Hyundai i20 Türkiye'de test sırasında görüntülendi

Paylaş
2019 Hyundai i20 Türkiye'de test sırasında görüntülendi

Otomotiv devi Hyundai’nin İ20 modeli İzmit’te kamuflajlı bir şekilde görüldü. Aracın kapatılan kısımları ise 2019 İ20’de ne kadar bir değişiklik yapılacağını gözler önüne sürüyor

Güney Koreli teknoloji devi Hyundai, 2019 model araçları için şimdiden tam gaz çalışmalarına devam ediyor. Tasarım ve motor kanadında yeni teknolojileri ile donattığı araçları test etmeye başlayan firma, kamuflajlı bir şekilde Türkiye’nin yollarında testlerini sürdürüyor.

Daha öncesinde de testleri Türkiye’de yapacağını belirten otomotiv devi, 2019 İ20 aracını test ederken görüntülendi. Paris Otomobil Fuarı‘nda tanıtılması beklenen araçta kamuflaja bakıldığında pek büyük bir değişiklik olmayacağı belli oluyor. Aracın sadece arkasını ve önünü kapatan firma, yeni aracında sadece bu kısımlarda bir değişikliğe gitme kararı almış.



Kamuflajlı aracın gizlenme istenen kısımlarına bakıldığında aracın ön ve arka LED farlarının elden geçirildiği anlaşılıyor. Son modellerinde tasarladığı ön ızgara ile herkesin beğenisini toplamayı başaran firma 2019 İ20 modelinde ızgarayı yeniden bir elden geçirmiş olabileceği tahmin ediliyor.

Buna ek olarak aracın iç tasarımında da değişikliğe gitmeyen Hyundai, aracın içini saklamaktan çekinmiyor.



Motor tarafında ise 1,2 ve 1,4 litrelik benzinli ve dizel seçenekleri ile meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanan otomotiv devi, performans ve yakıt tüketimi konusunda yaptığı iyileştirmeler ile kullanıcılarını mutlu edeceğe benziyor.

2019 İ20 modelinde yaptığı küçük makyajlar ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanan otomotiv üreticisi Hyundai, yeni dönemde sevenlerini mutlu edebilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Haberin Devamı