Can Uyguç Kazanan haklıdır
HABERİ PAYLAŞ

Kazanan haklıdır

Haberin Devamı

Kazanan haklıdır Antalyaspor’un maçın hem de son dakikasında cümbür cemaat gol atmaya gidip de kendi kalesini savunmayı unutması Fenerbahçe’ye o kadar çok uğraştığı galibiyeti getirirken maç da hakkını buldu. Çünkü 90 dakika boyunca Christoph Daum’un talebeleri kazanmak adına hakikaten her şeyi yaptılar.

Özellikle ilk yarıda çok üstündü konuk takım. Hem kanatlara indiler hem göbekten delmek için Antalya’nın üstüne gittiler. Her şeyi yaptılar. Ama sadece Kazım ile bir gol buldular. Bu güzel golde asisti yapan kaptan Alex ikinci yarıda da Güiza’ya çalıştı. Fakat İspanyol’un nedense bırakın gol atmaya, koşmaya bile mecali yoktu. İki enfes pasta kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen, şöylesine bir vurdu topa. Sarı-Lacivertliler’in direkten dönen üç topunu da unutmayalım.

Fenerbahçe belki göze pek hoş görünen futbol oynamıyor, taraftar da haklı olarak buna isyan ediyor ama, önemli olan puanları toplamak. Siz Daum’a ne kadar kızarsanız kızın. Adam öyle ya da böyle sonuca gitmeyi biliyor. Onun için bırakın Alman teknik direktöre kızmayı da biraz destek verin. Çünkü şu haliyle Fenerbahçe henüz performansının yüzde ellisine bile ulaşmış durumde değil bence. Bir de bakın ezeli rakibi Galatasaray’a en azından yüzde 70 veya daha üstüyle gümbür gümbür gidiyor ligde.

Peki buna karşın puan durumu ne? Maç fazlasıyla ve 3 puan farkla Fenerbahçe lider durumda. Kazanan her zaman haklıdır bunu unutmayın. Antalyaspor’un attığı golde ise Gökhan Gönül’ün yaptığı kademe hatası ise milli forma giyen bir futbolcuya yakışmadı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder