Yaşam 21 – 27 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

21 – 27 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

Paylaş
21 – 27 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

21 – 27 Mayıs haftasında hangi burç neler yaşayacak? Önümüzdeki günlerde ne gibi olaylarla karşılaşacağız? Astroloji konusunda büyük merak duyan okurlarımız için 21 Mayıs haftası burç yorumlarını sizin için Astrolog Anıl Can yazdı. İşte gün gün her burcun detaylı anlatımıyla haftalık burç yorumları...

21 MAYIS PAZARTESİ

Koç: Bugün sevgili koçlar sizi her açıdan zorlayacak bir sürece adım atacaksınız değer verdiğiniz dostlarınız size bu süreçte oldukça destek olacak lakin partneriniz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ikili ilişkilerde krizlere dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

Haberin Devamı

Boğa: Bugün sevgili boğalar iştahınız yine tavan ancak bu ara özellikle beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz çünkü küçük sağlık sorunları başına daha büyük sorunlar yaratabilir aile içi iletişim problemleri meydana gelebilir.

İkizler: Bugün sevgili ikizler oldukça flörtöz bir döneminizdesiniz bu havalar tam sizin havalarınız gezip tozup avlanmak için doğru zaman değil mi sizce de sizin için doğru insanı bulmak önemli seçici olduğunuz kadar çapkınsınız da fakat bugünlerde iletişimlerde ciddi pürüzler meydana gelebilir benden söylemesi.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler aile içinde huzursuzluklar gözlemlenebilir sorunlara çözüm odaklı yaklaşmanızı gelişmelerle değil sonuçlarla ilgilenmenizi tavsiye ederim özellikle bu aralar eklem ağrıları gözlemlenebilir haberiniz olsun.

Haberin Devamı

Aslan: Bugün sevgili aslanlar partnerinizle aranızdaki bağ daha ateşlenip kuvvetlenecek gibi duruyor kontrolcü olmaktan kaçının ve güven üzerine kurmaya gayret gösterin ilişkinizi çok şüpheci yaklaşımlarda sakının partnerinizi bunaltabilirsiniz aman söylemedi demeyin.

Başak: Bugün sevgili başaklar kendinize yatırım yapmak yeni insanlarla tanışıp güzel bir çevre oluşturmaya ihtiyacınız var pek bir bunalmış olduğunuzu düşünüyorum tatile mi çıksanız acaba bugünlerde şöyle küçük bir kaçamak ne dersiniz.

Terazi: Bugün sevgili teraziler aşk hayatınızda oldukça heyecan verici ve pozitif gelişmeler görünüyor hayatınıza belki yeni dahil olacak biri bir sihirli değnek gibi sizi yukarılara taşıyıp maneviyatınızı yükseltecek gibi duruyor benden söylemesi.

Akrep: Bugün sevgili akrepler sezgilerinizin güçlü olması onların hep doğru olduğunu göstermez endişeli şüpheci ve sürekli tetikte davranmak sadece sizi yorar bunları bir kenara bırakıp yanlışınızla doğrunuzla hayatın keyfini çıkarmaya çalışın özellikle bugünlerde depresif tavırlarınızdan arınmanız gerekli diye düşünüyorum.

Yay: Sevgili yaylar arkadaşlarınızla dostlarınızla tatlı bir paylaşım yapacağınız hoş sohbetli keyifli bir gün gibi duruyor sizin için eğer çocuğunuz var ise onun eğitim hayatıyla ilgili ciddi konular masaya yatırılabilir bugünlerde.

Haberin Devamı

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar iş e eğitim hayatınızda oldukça beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz ilişkinizde baskın taraf olmak sizi fazlasıyla tatmin etse de sizi çok yormakta biraz ipleri bıraksanız mı acaba elden ne dersiniz.

Kova: Sevgili kovalar aşk hayatınız gelgitlerden arınacak ve netleşecek gibi duruyor doğru insanı aramaktan vazgeçseniz eminim daha başarılı olacaksınız ne de olsa insan arayınca bulamaz ya hani gözünün önünde bile olsa oluruna bırakın bugünlerde özellikle.

Balık: Bugün sevgili balıklar uzun süredir beklediğiniz o güzel haber çat kapı gelebilir iş ve eğitim hayatında güzel gelişmeler bekliyor olabilir sizi baş ağrılarına dikkat bu aralar fazla düşüncelisiniz sanki fazla düşünmeyin biraz rahat olun hayat kısa tadını çıkarın.

22 MAYIS SALI

Koç: Bugün sevgili koçlar aşk hayatınızda gelgitler ve iletişimde pürüzler meydana gelebilir saki niyetinizi ve sabrınızı korumanızı tavsiye ederim sevgi emek ister ne de olsa.

Haberin Devamı

Boğa: Bugün sevgili boğalar aile içinde yaşanan bazı gerginlikler kırgınlıklara küskünlüklere sebebiyet verebilir alttan alan taraf olmalısınız ve baş ağrılarına dikkat özellikle bol bol su.

İkizler: Sevgili ikizler hem iş hem eğitim hayatınızda istediğiniz noktaya ulaşmanıza son adımlar kaldı hedefinizden şaşmamak için ikili ilişkilerde ciddiyetten uzaklaşmalı ve hedefinize odaklanmalısınız bugünlerde.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler genel ruh haliniz bezmiş ve yorgun bu aralar tükenmiş hissediyor olabilirsiniz bazı sağlık sorunları doğurabilir bu ortaya ama her şeye rağmen hayata tutunup nefes aldığınıza şükür etmeli ve önünüzdeki maçlara bakmalısınız.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar size güzel bir haber geliyor çok sevineceksiniz uzun zamandır beklediğiniz bir gelişme gerçekleşmesi an meselesi partneriniz ile keyifli bir gün. Olacak gibi duruyor.

Başak: Bugün sevgili başaklar hem aşk hem iş bir arada sizi çok zorluyor sanırım herkese her şeye aynı özenle çabayla maalesef yetişemiyorsunuz çünkü fazla mükemmeliyetçisiniz ama bugün izin verin kendinize biraz rahat davranmaya çalışın takıntılarınızdan sıyrılın derim ben.

Haberin Devamı

Terazi: Bugün sevgili teraziler evliyseniz evlilik hayatınızda sürpriz gelişmeler veya çocuk haberi alabilirsiniz veya çocuğunuz var ise onunla ilgili eğitim veya iş hayatında çok güzel gelişmeler gözlemlenebilir.

Akrep: Bugün sevgili akrepler çeşitli sağlık sorunları bu ara bitmiyor sanırım eklen ağrıları vesaire gibi ağrılı bir süreçtesiniz göz önünde olma arzunuz bazen sizi mutsuz ediyor olabilir çünkü iş ve eğitim hayatınızda veya sosyal yaşantınızda geri planda kalmış olmanız olası.

Yay: Bugün sevgili yaylar partneriniz ile ciddi bir konuşma yapacak ve geleceğiniz ile ilgili yeni kararlar alacaksınız gibi duruyor.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar heyheyleriniz üstünüzde agresif ve asabi olduğunuz bir süreçtesiniz zannedersem sakinliğinizi korumalı ve olabildiğince duygularınızla değil mantığınızla hareket etmelisiniz.

Kova: Bugün sevgili kovalar sağlıksak açıdan yaşanan tüm sorunlar ortadan kalkıyor gibi duruyor ilişkinizde mutlu olmadığınız düşüncesine kapılıp yanlış kararlar vermek yerine bu düşüncenizi partnerinizle paylaşmanızı ve konuşmanızı tavsiye ederim.

Balık: Bugün sevgili balıklar sosyal yaşantınızda yeni kararlar almış ve çevrenizi yeniden şekillendirmeye başlamış olabilirsiniz eminim ki en doğru kararı vereceksiniz inanıyorum bir yenilenmeye ve arınmaya ihtiyacınız var benden söylemesi.

23 MAYIS ÇARŞAMBA

Koç: Bugün sevgili koçlar ikili ilişkilerde iletişim krizleri ve kıskançlıklar yaşanabilir aile içinde uzun zamandır beklenen gelişme gerçekleşebilir.

Boğa: Bugün sevgili boğalar gelecek ile ilgili kaygılarınız endişeleriniz son bulacak gibi duruyor bugünlerde tembellikten kaçınmalı ve istediğiniz şeyi elde etmek için elinizden geldiğince çaba göstermelisiniz.

İkizler: Bugün sevgili ikizler yeni biriyle tanışacak yeni ortamlara gireceksiniz bu esnada iş ve eğitim hayatınızı ihmal etmeyin çünkü bazı pürüzler çıkabilir o gibi konularda benden söylemesi.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler geçmişle ilgili takılı kaldığınız sorunları düşünüp geleceğinizi kirletmeyin dün dünde bugün bugünde yeni sayfa açmak bu kadar zor değil.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar hassas ve zayıf olduğunuz günleri geride bırakmışsınız partneriniz ile her şey yolunda gözüküyor kariyerinizde olumlu gelişmeler gözlemlenebilir.

Başak: Bugün sevgili başaklar değer verdiğiniz insanlar için fedakarlık yapmaktan hiç kaçınmıyorsunuz lakin karşılığını hiç bir zaman alamıyorsunuz almanızda zor görünüyor biraz bencil olmalısınız bazı konularda.

Terazi: Bugün sevgili teraziler arkadaşlarınız arasında seçim yapmanız gerekebilir orta yolu bulma çabanız maalesef yeterli gelmeyebilir gerginlikler tartışmalarda tarafsız olmaya gayret edin.

Akrep: Bugün sevgili akrepler duygusal olarak kendinizi yalnız ve desteksiz hissediyor olabilirsiniz yeni birilerine şans tanımalısınız bazı tabularınızı yıkmanız gerekli benden söylemesi.

Yay: Bugün sevgili yaylar beklemediğiniz yerden beklenmedik bir hareket ile karşı karşıya kalabilirsiniz hazırlıklı olmanızı ve duygusal değil mantıklı karşılık vermenizi tavsiye ederim.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar son zamanlarda çevreniz bencil ve vurdumduymaz davranışlardan rahatsız olabilir birazcık çeki düzen verip bir silkinip kendinize gelin sizde farkında değilsiniz galiba.

Kova: Bugün sevgili kovalar partneriniz ile ciddi konuşmalar yapacak ve bir sonuca vardıracaksınız ilişkinizi gibi duruyor evlilik nişan vesaire gibi bir şeyler olabilir benden söylemesi.

Balık: Bugün sevgili balıklar kandırılmış hissediyor olabilirsiniz bazı konularda size yanlış yapan insanları fark etmiş olabilirsiniz ilahi adalete inanmalı ve intikamdan uzak durmalısınız.

24 MAYIS PERŞEMBE

Koç: Bugün sevgili koçlar çevrenizdeki insanlarla iktidar savaşı vermeyi bırakmalısınız artık bu hem sizi hem etrafınızdaki bireyleri oldukça yıpratmakta benden söylemesi.

Boğa: Bugün sevgili boğalar ailenizi ihmal etmiş olabilirsiniz bu aralar maddi açıdan kaygılı bir dönem içindesiniz yine lükse olan düşkünlüğünüz ay sonunu zor getirmenizde büyük rol oynuyor dikkatli harcayın biraz.

İkizler: Bugün sevgili ikizler içsel olarak yükseliştesiniz maddi açıdan aynılarını söyleyemeyeceğim ne yazık ki ödemeleriniz birikmiş olabilir bu aralar biraz nakitte sıkışık olabilirsiniz.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler manevi olarak güçlü olduğunu bir gün partneriniz ile rekabet içine girmiş olabilirsiniz bazı konularda sorunlara çözüm odaklı yaklaşmaya özen gösterin.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar ruhsal açıdan zor süreçleri geride bıraktınız lakin iletişimlerde hala sorunlar var özellikle arkadaş çevrinizde kendinizi doğru ifade etmekte güçlükler çekiyor olabilirsiniz.

Başak: Bugün sevgili başaklar dolaylı yollardan mutlu olmaya çalışmayı bırakıp doğal yollardan mutlu olmanın yollarını bulmalı ve sürdürmelisiniz aşk hayatınız dengesiz bir dönemi atlatıyor olabilir.

Terazi: Bugün sevgili teraziler pek çok alanda süreçlerin hızlandığını görüyorum ilişkinizde ciddi kararlar alabilir ve evlilik fikrini tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Akrep: Bugün sevgili akrepler kendinizi her anlamda geliştirmek ve bir şeyler katmak isteyebilir ve bunu öncelliğiniz haline getirebilirsiniz aşkı meşki erteleyin.

Yay: Bugün sevgili yaylar sürekli bir koşuşturma içindesiniz büyük bir yoğunluk yaşıyor olabilirsiniz iş hayatınızda ama bu geçici bir süreç sizin de bildiğiniz üzere duygusal konular gündeme gelebilir.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar büyük başarılara imza atabilirsiniz iş ve kariyer hayatınızda ancak duygusal olarak dengesiz bir dönem atlatıyor olabilirsiniz ikili ilişkiler de yaşadığınız sorunları geri planda bırakmaya gayret gösterin.

Kova: Bugün sevgili kovalar maddi konularda biraz problemli bir dönemi atlatacaksınız bu süreçte harcamalarınıza dikkat etmelisiniz aileniz onları ihmal ettiğinizi düşünüyor olabilir onlara biraz vakit ayırın.

Balık: Bugün sevgili balıklar pek bir keyifli görünüyorsunuz tatil planlarınızı hayata geçirmek için maddi olarak biraz sıkışıklığa girebilirsiniz ama bu canınızı sıkmasın siz bir çözüm yolu bulursunuz.

25 MAYIS CUMA

Koç: Bugün sevgili koçlar maddi yönden rahatlayacaksınız beklediğiniz ödemeleri alacaksınız küçük seyahat planları planlıyor olabilirsiniz bu tatil size çok iyi gelecek yenilenmeye ihtiyacınız var.

Boğa: Bugün sevgili boğalar ailenize vakit ayırmalısınız aşk konusunda ise büyük kararsızlıklar yaşıyor olabilirsiniz.

İkizler: Bugün sevgili ikizler hedefleriniz konusunda atacağınız her adım olumlu olacak sizin için aşk konusunda ise pek şanslı olduğunuzu söyleyemeyeceğim lakin bazen kendi şansımızı kendimiz yaratırız.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler sportif gördüm sizi sporu daha fazla hayatınızda önemli bir yer haline getirebilirsiniz hedefleriniz üzerine gitmek için doğru bir gün.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar insanlarda çizdiğiniz imajı öne