Magazin 21 gündür cezaevinde olan oyuncu Ufuk Bayraktar'dan mesaj var!

21 gündür cezaevinde olan oyuncu Ufuk Bayraktar'dan mesaj var!

Paylaş
21 gündür cezaevinde olan oyuncu Ufuk Bayraktar'dan mesaj var!

En son 'Vatanım Sensin'in 'Dağıstanlı'sı olarak izleyici karşısına çıkan ve 2007'de karıştığı bir olay yüzünden cezaevine giren oyuncu Ufuk Bayraktar, "6 ay sonra görüşürüz Allah'a emanet olun" dedi.

Oyuncu Ufuk Bayraktar 21 gündür cezaevinde yatıyor.

Haberin Devamı

2007 yılında silahla kavgaya karıştığı öğrenilen ve davası 21 gün önce sonuçlanan oyuncu, kesinleşen 6 aylık hapis cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi. Cezaevinden mektup yollayan oyuncu, "6 ay sonra görüşürüz" dedi.

"SİZLERDEN UZAK, TÜRK ADALETİNİN GÜVENLİ ELLERİNDEN OLACAĞIM"

2007 yılında karıştığı kavgada ruhsatsız silah bulundurma suçundan tutuklanan oyuncu, cezaevinden gönderdiği mektupta şunları söyledi:

"Hayat, insana doğumundan ölümüne dek birçok şeyi yaşatarak, kazandırarak, kaybettirerek, düşündürterek olgunlaştıran; aratıp öğreten ve isteyene de gerçeği bulduran müthiş bir okul ve sınav yeridir.

Her erkeğin gençlik döneminde olduğu gibi benimde 2007 yılında karıştığım bir kavgada rahmetli babamın yadigarı ruhsatsız silahı üzerimde bulundurmaktan dolayı kısa bir süre sizlerden uzak, yüce Türk adaletinin güvenli ellerinde olacağım.

Haberin Devamı

"6 AY SONRA GÖRÜŞÜRÜZ"

Her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır. İnşallah 6 ay sonra görüşürüz. Allah'a emanet olun.''

KAHVEDE KEŞFEDİLDİ

Ufuk Bayraktar, 2003 yılında, babasının işletmeciliğini yaptığı Cihangir'deki Firuzağa Kahvesi'nde çalışırken yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilmişti.

Ufuk Bayraktar, 2006'da Demirkubuz'un 'Kader' adlı filminde rol alarak oyunculuğa adım attı. O filmdeki rolü, Ufuk Bayraktar'a 26. İstanbul Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandırdı.