Gündem 21 yıldır meclisi bilfiil izliyor

21 yıldır meclisi bilfiil izliyor

Paylaş
21 yıldır meclisi bilfiil izliyor

21 yıldır Belediye Meclisi toplantılarını kaçırmayan Ispartalı vatandaşa teşekkür ödülü

Isparta Belediye Meclisi toplantılarına 21 yıldır aralıksız katılan 61 yaşındaki Mehmet Halıcı'ya, Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın duyarlılığından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Haberin Devamı

Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı toplantıları önceki gün başladı. Başkan Yusuf Ziya Günaydın, meclis toplantılarını 21 yıldır hiç kaçırmayan Mehmet Halıcı'ya göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür belgesi verdi. Başkan Günaydın, Mehmet Halıcı'nın 21 yıldır meclisi bilfiil takip ettiğini belirterek, “Memlekete ve insanlığa karşı duyarlılık gösteriyor. Benim meclis toplantılarına zaman zaman katılamadığım durumlar oldu. Meclis üyelerimizden de zaman zaman katılamayanlar var. Ama kendisi bu toplantıları hiç kaçırmadı. 21 yıldır burada memleket adına alınan kararları takip ediyor. Bu duyarlılığından dolayı kendisine meclisimizin kararıyla teşekkür belgesi veriyoruz” diye konuştu.

Halı mağazası bulunan ve sonrasında emekli olan Mehmet Halıcı ise bu ödülü almış olmaktan dolayı gururlandığını söyledi. Halıcı, “21 yıllık emeğimizin karşılığını aldık. Ben de kendisine Isparta'ya olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)