Spor 220 Es-Es taraftarına seyirden men cezası

220 Es-Es taraftarına seyirden men cezası

Paylaş
220 Es-Es taraftarına seyirden men cezası

Sakaryaspor-Eskişehirspor taraftarı arasında çıkan kavgada gözaltına alınan 15 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 220 Eskişehirspor taraftarına ise seyirden men cezası verildi

Dün, Afjet Afyonspor ile oynayacakları maç için yola çıkan Sakaryaspor taraftarı ile Ümraniyespor maçı için İstanbul’a giden Eskişehirspor taraftarı Pamukova’da karşı karşıya geldi. İlk olarak Eskişehirspor taraftarının yol kenarında satış yapan esnaf ile kavga ettiği ileri sürüldü. Bu sırada yoldan geçen Sakaryaspor taraftarı da olaylara dahil oldu.

220 ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARI SEYİRDEN MEN EDİLDİ

Çıkan olaylarda gözaltına alınan 15 taraftar, çıkartıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Öte yandan Pamukova’da olaylara karıştığı tespit edilen 220 Eskişehirspor taraftarı hakkında ‘6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi’ kanunu kapsamında seyirden men cezası verildi. Ekiplerin olaylarla ilgili soruşturması sürüyor.

POLİS GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Takımlarını yalnız bırakmamak adına Afyon’a giden yaklaşık bin civarında Sakaryaspor taraftarı, polis ekiplerinin güvenlik sebebiyle aldığı tedbir sonucunda Ankara yönünden Sakarya’ya gönderildi.

Haberin Devamı