Gündem 23 kişi denizin ortasında alevler içinde

23 kişi denizin ortasında alevler içinde

Paylaş
23 kişi denizin ortasında alevler içinde

Marmaris'ten Fethiye'ye giden ve içinde 18 İspanyol yolcu ile 5 mürettebatın bulunduğu ahşap teknede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı

Yanmaya devam eden teknedekileri kurtarmak üzere bölgeye çok sayıda sahil güvenlik ekibi ve orman yangını söndürme helikopteri gönderildi.

Haberin Devamı

Marmaris'ten Fethiye'ye giden ve içinde 18 İspanyol yolcu ile 5 mürettebatın bulunduğu ahşap teknenin kamara kısmında, Dalaman ilçesinin Kapıdağı Yarımadası mevkisinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa süre içinde büyüyen yangını söndüremeyen tekne mürettebatı, telsiz ve telefonla sahil güvenlik ekipleri ve bölgede bulunan diğer teknelerden yardım istedi.

1 TURİST KAYBOLDU

Yanmaya devam eden teknedekileri kurtarmak üzere bölgeye çok sayıda sahil güvenlik ekibi ve orman yangını söndürme helikopteri gönderildi. Bölgeye ulaşın ekiplerin, yangın söndürme çalışmalarına başladığı bildirildi.

Bu arada, yangının çıktığı teknenin “mavi yolculuk “ amacıyla kullanılan ve ahşaptan imal edilen yelkenli olduğu öğrenildi. 18 İspanyol yolcu ile 5 mürettebatın bulunduğu ahşap teknede çıkan yangında 1 İspanyol turistin kaybolduğu, 17 turist ve 5 tekne mürettebatının ise kurtarıldığı bildirildi.

Haberin Devamı