Derya Özel 23 Nisan etkinlikleri
HABERİ PAYLAŞ

23 Nisan etkinlikleri

23 Nisan'da neler yapabiliriz diye düşünmeyin. İşte size çeşitli yerlerde çocuklar için birbirinden değişik aktivite seçenekleri...

Akbatı'da 23 Nisan'a özel Lego şenliği

Akbatı AVYM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel düzenleyeceği etkinlikte dev LEGO modelleriyle çocuklara birbirinden yaratıcı ve eğlenceli bir bayram sunuyor. Akbatı AVYM, 22- 26 Nisan tarihleri arasında LEGO® yapım parçalarıyla donanacak. Zemin kat havuz önünde, 5 dev LEGO modelinin yer alacağı etkinlikte LEGO DUPLO, LEGO City, LEGO Friends ve LEGO Bionicle eşliğinde çocuklara eğlenceli bir bayram vaat ediliyor. Hayvan sevgisinin esas alındığı, ormanda hayvan kurtarma ve iyileştirme istasyonu temasının işlendiği LEGO Friends, toplu taşıma kurallarını keyifli bir oyunla aktaran LEGO City, hayvanat bahçesi , ortaçağ ve uçak temalarının yoğunlaşıldığı LEGO DUPLO bloklarıyla çocuklara eğlencenin yanı sıra temel kavram bilinci de aşılayan etkinlik herkese açık.

Haberin Devamı

15 bin balık ve Çocuk Festivali

Türkiye’nin en yeni akvaryumu İstanbul SEA LIFE Akvaryum, birbirinden farklı türlerdeki 15 bin balık ve eğlence dolu faaliyetleriyle çocuklara unutamayacakları bir 23 Nisan hazırladı. Türkiye’de ve dünyada kutlanan 23 Nisan Uluslararası Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında SEA LIFE Akvaryum, Minika TV ile birlikte Minikafest’te dört gün boyunca çocuklara eğlence ve keşif dolu anlar yaşatacak.

23-24 Nisan tarihlerinde LEGOLAND Discovery Centre’in ünlü maskotu Bertie ile SEA LIFE Akvaryum’da buluşacak çocuklar 25-26 Nisan tarihlerinde de çizgi film ve çocuk kanalı Minika TV ile birlikte Minikafest’e katılacaklar. SEA LIFE Akvaryum’daki Minikafest’le birlikte sürpriz etkinliklere katılacak çocuklar; boyama alanları, oyun konsolları ve kostüm karakterlerle doyasıya eğlenirken su altı yaşamıyla da tanışacaklar. 83 metre uzunluğundaki okyanus tüneli ve Avrupa’nın en geniş köpekbalığı ailesi ile SEA LIFE Akvaryum çocuklara yepyeni deneyimler sunacak. Çocuklar için keşif ve eğlence dolu etkinliklere katılmak için www.visitsealife.com/istanbul internet adresinden alınacak biletler Nisan ayı boyunca tüm çocuklara özel %25 indirimli olacak. Forum İstanbul içerisinde yer alan İstanbul SEA LIFE Akvaryum her gün 10.00 – 20.00 saatleri arasında açık, son girişler ise saat 19.00’da yapılabiliyor. (Tel: 0212 640 20 15)

Haberin Devamı

Çocuklar Arjantin Tango yapıyor

Sanatla ilgilenmek çocuğun gelişim sürecinde tüm terapilerden çok daha değerli bir etkiye sahip. Dans da diğer sanat dallarının ötesinde bir fayda yaratıyor. Öyle ki; çocuğun, müziğin ritmiyle kendi bedenine hükmetmeyi öğrenmesini sağlayarak işitsel, görsel ve fiziksel gelişimine katkıda bulunuyor. Çocuklar için dans etmek, nöromotor gelişimi adına olağanüstü bir fırsat. Bedensel katkılarının yanında çocuğa katacağı özgüven ve sosyal edinimler her çocuğun büyürken benliğinin temeline atması gereken önemli yapı taşları. Tüm bu edinimlerin yanında geleceğin başarılı dansçılarını yetiştirmek için çocukları dans atölyesinde değerli hocaları bekliyor olacak. (Tel: 0506 443 98 69 - 0530 104 15 99)

Haberin Devamı

Etkinlik: Arjantin Tango

Yer: Çocuk Atölyesi/Cihangir

Yaş Grubu: 9-12 Yaş

Tarih: 25 Nisan, 2 Mayıs, 9 Mayıs, 16 Mayıs Cumartesi - 12:00-14:00 arası

(4 hafta 2’şer saat)

Ninja Kaplumbağa'lı 23 Nisan Şenliği

Trump Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çok özel şovlar ve sürprizler hazırladı. Dünyaca ünlü Ninja Kaplumbağalar 23-26 Nisan tarihleri arasında Türkiye’de ilk defa Trump Alışveriş Merkezi’ne gelecek ve çocuklarla buluşacak. Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katında kurulacak özel sahnede en dinamik gösterilerini çocuklar için sergileyecek olan Ninja Turtles, ayrıca onlarla bol bol fotoğraflar da çektirecek. Kahraman kaplumbağalar gösteriler sonunda çocuklara Ninja maskeleri de hediye edecek.

Tam 4 gün boyunca özel kostüm ve şovlarıyla çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşatacak olan Ninja Kaplumbağalar’ın gösterileri 14.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinlik tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak. (www.trumpalisverismerkezi.com / 0212 348 78 67)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder