Gündem 24 yerinden bıçaklandı, yaşıyor

24 yerinden bıçaklandı, yaşıyor

Paylaş
24 yerinden bıçaklandı, yaşıyor

24 yerinden bıçaklandı, yaşıyor

Niğde'de, bir süpermarkette çalışan 20 yaşındaki Servet Duru, arkasından yaklaşan kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden 24 bıçak darbesiyle bıçaklandı.

Haberin Devamı

Olay, dün Haziran Niğde'nin Bor İlçesi'nde meydana geldi. Servet Duru, müşterisine sipariş götürmek üzere çalıştığı süpermarketten ayrıldı. İmam Hatip Lisesi'nin önünde bulunan meydana geldiği sırada arkasından yaklaşan bir erkek tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden 24 bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri'nce, Bor Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Duru, ardından da Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ağırlaşması ve aşırı kan kaybı nedeniyle Helikopter ambulansıyla Kayseri Devlet Hastanesi'ne sevkedildi. Kayseri Devlet Hastanesi'nde yapılan operasyon ile gerek dalağı ve gerekse sol böbreği alınan Duru'nun hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Haberin Devamı

BIÇAKLAYAN KİŞİYİ TANIDIĞI İDDİASI

İddialara göre, geçtiğimiz günlerde kız kardeşi kaçırılan Servet Duru'nun, kardeşini kaçıran 25 yaşındaki Muzaffer Kolsuz ile önceki gün tartıştığı ve bıçaklanma sonrası kendisine müdahale eden 112 Acil Servis Ekipleri'ne de kendisini Kolsuz'un bıçakladığını söylediği öğrenildi.
Polis, şüpheli konumundaki Kolsuz'un yakalanmasıyla ilgili çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Dahi GEDİK/BOR(Niğde), (DHA)