Gündem 25 bıçak darbesiyle öldürüldü

25 bıçak darbesiyle öldürüldü

Paylaş
25 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bursa'da, içkili bir restoranda garsonluk yaptığı öğrenilen 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Makbule Aksoy, oturduğu apartman dairesinde ölü bulundu

Aksoy'un, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı 25 bıçak darbesiyle bir hafta önce öldürüldüğü belirlendi.Merkez Osmangazi İlçesi, Selimpaşa Mahallesi'ne 45 gün önce taşınan Makbule Aksoy’un evinden ağır kokular gelmesi üzerine komşuları durumu polise bildirdi.

Haberin Devamı

Bugün saat 16.00 sıralarında olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla açtıkları kapının girişinde genç kadının cesediyle karşılaştı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme bürosu ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Makbule Aksoy'un bir hafta önce vücuduna aldığı 25'e yakın bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi.

İncelemede, bıçaklamanın evin salonunda gerçekleştiği ve kadının evin diğer iki odasına kaçarak canını kurtarmaya çalıştığı tespit edildi. Aksoy'un katil zanlısı evden ayrıldıktan sonra da kendisine ait giysilerle yaralarına tampon yaparak hayatta kalmaya çalıştığı anlaşıldı.

Polisin yaptığı ilk araştırmalara göre, Makbule Aksoy'un iki evlilik yaptığı ve bu evliliklerinden biri 7, diğeri 2 yaşında 2 çocuk sahibi olduğu bilgisine ulaşıldı. Aksoy'un ikinci eşinden de boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Makbule Aksoy'un cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturmaya başlandı.