Dünya 25 erkek tecavüz etmeye çalıştı, çiçekçi kurtardı!

25 erkek tecavüz etmeye çalıştı, çiçekçi kurtardı!

Paylaş
25 erkek tecavüz etmeye çalıştı, çiçekçi kurtardı!

İtalya'da sokakta yürüyen Gaia Guarnotta 25 erkeğin tecavüz girişimiyle karşı karşıya kaldı. Tam o anda çiçekçilik yapan Bangladeşli Hüseyin Alamgir olaya müdahale etti

Floransa’da gece 11.30 saatlerinde sokakta yürüyen Gaia Guarnotta bir grup sarhoş erkekle karşılaştı. 25 adam, kadına şakalar yapmaya başladı. Bununla da yetinmeyen adamlar, genç kadını kendileriyle selfie çekmeye zorladılar.

Saldırganlar daha sonra “Bizimle gelsene, seni eğlendiririz gibi cümleler kurmaya başladılar ve fiziki temasa başladılar.

Genç kadının rahatsız edildiğini gören 53 yaşındaki Bangladeşli çiçekçi Hüseyin Alamgir, genç kadını grubun ellerinden kurtararak güvenli bir alana götürdü. Ona yiyecek içecek getirdi ve bir de gül verdi.

"NASIL TEŞEKKÜR EDECEĞİMİ BİLEMİYORUM"




Fotoğrafçılıkla uğraşan 25 yaşındaki Guarnotta, Facebook’ta yaşadıklarını anlatan bir metin paylaştı. “Eğer o gece o orada olmasaydı şu an size bu hikayeyi anlatmıyor olacaktım. Ona nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum” yazdı.

Genç kadın Facebook’ta “O gece ona vesikalık fotoğrafımı verdim. Ömrü boyunca hayatını kurtardığı genç kızı hatırlayabilsin diye.. O benim asla unutamayacağım bir yüz. Tanrı’ya şükürler olsun ki bu dünyada Hüseyin gibi insanlara yardım eden ve karşılık beklemeyen insanlar var” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı