Mine Ayman 26 Eylül – 2 Ekim haftası burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Eylül – 2 Ekim haftası burç yorumları

Haberin Devamı

Merhaba, pazartesi ve salı günleri Ay Aslan burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak, haftaya keyifli bir başlangıç yapabiliriz. Çevremizdeki insanlara jestler yapmak ve sosyal ortamlarda vakit geçirmek için güzel günlerdeyiz. Cesur girişimlerde bulunabilir ve iddialı tavırlarla dikkat çekebiliriz.

Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir. 27 Eylül Salı itibariyle mücadele gezegeni Mars Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni Oğlak olanlar yaptıklarıyla çok dikkat çekebilecekler.

9 Kasım’a kadar devam edecek olan Mars Oğlak burcu geçişinde çok hırslı olabilir ve hedefimize yoğunlaşıp başarmak için her şeyi yapabiliriz. Aynı zamanda Oğlak burcunda olan dönüşüm gezegeni Plüton’un da geri hareketi bitiyor, büyük hedeflerimiz için harekete geçebilir ve hayatımızda köklü değişiklikler yapabiliriz.

Çarşamba ve perşembe günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek ve yarım kalan işleri titizlikle tamamlayabilecek ve sağlığımız için kişisel bakımlarımızla ilgilenebileceğiz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Cuma ve hafta sonu ise Ay Terazi burcunda ilerleyecek ve sosyal olup keyifli ortamlarda vakit geçirmek isteyeceğiz. Kendimizle çok fazla ilgilenebilir, güzellik ve sanat konularına yoğunlaşabiliriz.

İkili ilişkiler de gündemimizde olabilir, 1 Ekim Cumartesi Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte kendimizi yeni başlangıçların içinde bulabiliriz. Ay Terazi burcundayken yeşil ve pembe renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

ŞANSLI BURÇLAR OĞLAK, BAŞAK, BOĞA, TERAZİ, İKİZLER, KOVA

KOÇ: Başkalarının kaynaklarını kullanmakta zorlanabilir, beklediğiniz bir kazancı elde etmek için hesaplamadığınız bir sıkıntıyla uğraşmanız gerekebilir.

BOĞA: Uzun bir yolculuğa çıkabilir ve gittiğini yerde hayatınızın gidişatıyla ilgili çok önemli bir karar alabilirsiniz.

İKİZLER: Kariyerinizde büyük bir canlanma sizi bekliyor, yeni bir işe başlayabilir ya da var olan işinizde yeni bir proje ile ilgilenip kazançlı çıkabilirsiniz.

YENGEÇ: Yeni bir çevreye girebilir ve yeni insanlarla tanışıp onların desteğini alabilirsiniz. Bir idealinizi gerçekleştirmek için güzel bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.

ASLAN: Uzun zamandır size sıkıntı yaratan bir konuyla ilgili artık bir çözüme ulaşabilir, sorun yaratan her neyse o konuyla artık tamamen vedalaşabilirsiniz.

BAŞAK: Yeni bir ilişki için kendinizi artık hazır hissedebilir ve sizinle çok fazla ilgilenen birine şans verip keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

TERAZİ: Maddi konularda çok şanslı olabilir, büyük bir fırsatla karşılaşıp oldukça kazançlı çıkabilirsiniz. Yatırım yapmak için de önünüze güzel bir fırsat çıkabilir.

AKREP: Aşk hayatınızda güzel ve sürpriz bir gelişme sizi bekliyor, çok heyecanlanabilir ve çok özel bir teklif alabilirsiniz.

YAY: Evinizin içinde ya da ailenizle ilgili bir sorun gündeminizde olabilir ve bu yüzden zamanınızın çoğunu bu sorunu çözmek için harcayabilirsiniz.

OĞLAK: Aşk hayatınızda çok tutkulu olabilir ve çok özel duygular hissettiğiniz kişiye ilan-ı aşk yapabilirsiniz. Keyifli zamanlar sizi bekliyor.

KOVA: Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bu hafta eski bir sorun yeniden karşınıza çıkabilir ve sizi yeniden uğraştırabilir.

BALIK: Çok duygusal olacağınız bu hafta sevdiğiniz kişiyle beraberliğinizi daha da güçlendirecek bir girişimde bulunabilirsiniz. Yalnızsanız yeni ve tutkulu bir aşka yelken açabilirsiniz.

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: BERKAY – UYGUN ADIM
https://www.youtube.com/watch?v=rI425k7ScXo

BOĞA: EMİRHAN CENGİZ ft. BETÜL DEMİR – HACIYATMAZ
https://www.youtube.com/watch?v=j3WN-GYAL74

İKİZLER: EMRAH KARADUMAN FT. ALEYNA TİLKİ – CEVAPSIZ ÇINLAMA
https://www.youtube.com/watch?v=GcGPedcPsOs

YENGEÇ: ALEYNA DALVEREN – HAVAM YERİNDE
https://www.youtube.com/watch?v=R5zcj5bYKsI

Sıradaki haber yükleniyor...
holder