Yaşam 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Paylaş
27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

27 Ağustos – 2 Eylül haftasında hangi burç neler yaşayacak? Önümüzdeki günlerde ne gibi olaylarla karşılaşacağız? Astroloji konusunda büyük merak duyan okurlarımız için 27 Ağustos haftası burç yorumlarını sizin için Astrolog Anıl Can yazdı. İşte gün gün her burcun detaylı anlatımıyla haftalık burç yorumları...

Mars Geri hareketi bitiyor!

Ağustos ayı geri hareketlerle ünlenen bir ay oldu. Bir çok gezegenin geri harekette olduğu bu ayın sonlarına doğru yaklaştığımızda geri hareketlerin artık yavaş yavaş bitmeye başladığını gözlemliyoruz...

Önce Merkür Geri hareketi bitti şimdi ise Mars geri hareketi bitiyor.

Mars bizim yaşam enerjimizi ve kök çakramızı anlatır. Bu hayatta nasıl ve nerde ne şekilde mücadele veriyoruz ne için savaşıyoruz, yaşam enerjimizi nasıl kullanıyoruz, cinselliğimize kadar ve benzeri şeylerle mars bağlantılıdır.

Mars güçlü bir pozisyonda girişimler ve atılımlar için bize fırsat verir. Enerjisi yüksek ve dinamiktir hızlı adımlar atmamız gereken konular karışımıza çıkabilir. Oğlak burcunda enerjisini gayet iyi aktaran mars bu hafta içinde gerilemenin bitmesiyle artık daha dinamik ve enerjik, mücadeleci çalışacak.

Mars geri hareketteyken, mücadele gücü daha azdı, yorgunduk, zihin bir şey yapmak istemedi veya yapamadı. Fırsatlar gelişmedi ve yavaş ilerdi.

Şimdi bu durumda artık bunları tersine çevirmek için çok uygun.

Ekonomik alanda hareketliliklerinde başlayacağını söyleyebiliriz. Bu da dövizin dalgalanacağını gösteriyor.

Borsa da hareketlenmeler çok görebiliriz özellikle köklü firmaların hisse senetlerinde artış meydana gelebilir ve zayıf olan ve dayanağı olmayan firmalarda ise zarar oluşabilir. Bu yüzden ne olduğunu bilmediğiniz riskli yatırımlara girmekten uzak durun.

Emlak yatırımına yönelebilirsiniz. Yatırımın karşılığını 3 yıl sonra alabileceğinizi bilerek yatırım yapın. Gereksiz borçlanmalardan en az 4 ay uzak durulması gerekiyor.

İlişkiler!

Aşk hayatında hareketlilik artıyor olacak. Özellikle evlilikle konularla ilgili alınması gereken önemli kararlar alabilirsiniz. Marsın tabi doğasında bir ilerleyiş yaşıyor olmasıyla halı altına süpürülen konuların gündeme geleceğini de göreceğiz. Bu süreçte çözüm odaklı olmakta fayda var aşırı duygusal yaklaşımı bırakıp ben buradan ne öğrenebilirim? Sorusunu sormaya bakmak lazım.

Partneriniz yoksa yeni ilişkilerle ilgili güzel enerjiler var özellikle Yeni ay gerçekleşmesine 12 gün kala ilişkilerde yeni fırsatları destekliyor olacak

Kısacası Başlangıçlar, yeni kuruluşlar, yeni adımlar ve motivasyon için çok uygun!

Uyku problemlerine dikkat!

27 AĞUSTOS PAZARTESİ

Koç: Sevgili koçlar Keyiflerin yerinde olduğu bugünü kara

Haberin Devamı