Gündem 3 aylık hamile Reyhan'ı kocası mı öldürdü?

3 aylık hamile Reyhan'ı kocası mı öldürdü?

Paylaş
3 aylık hamile Reyhan'ı kocası mı öldürdü?

3 aylık hamile Reyhan'ı kocası mı öldürdü?

Mersin’in Tarsus ilçesinde, dün evinde bıçaklanarak öldürülen Reyhan A’nın (24), kocası ve kayınvalidesi gözaltına alındı. Genç kadının kocasının, düğünde takılan altınları istediği, ancak vermediği için cinayetin işlenmiş olabileceği sanılıyor.

Haberin Devamı

Tarsus’un Barbaros Mahallesi’nde müstakil bir evde oturan ve aynı zamanda dayısının oğlu olan Oktay A ile 6 ay önce birbirlerini severek evlendikleri belirtilen 3 aylık hamile Reyhan A’nın evinde bıçaklanarak öldürülmesinin ardından, Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası
ekipleri soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

Evine gelen kayınvalidesi tarafından kalbinden ve göğsünün altından bıçakla yaralanmış olarak bulunduktan sonra, kaldırıldığı 70. Yıl Devlet
Hastanesinde kurtarılamayan genç kadının ölümü üzerine, "Eşimle telefonla görüşürken birden kesilince kötü bir şey olduğundan şüphelenip annemi evime göndermiştim" diye ifade veren kocası Oktay A. ile kayınvalidesi Havva A. gözaltına alındı.

Olayda kullanılan bıçağı da ele geçiren polis, zanlıların sorgusunu sürdürüyor.

Haberin Devamı

İddiaya göre, şüpheli koca Oktay A, bir süre önce bir arkadaşından aldığı 6 bin TL borç para ile satmak üzere beyaz eşya aldı. Oktay A, aldığı beyaz eşyayı satmasına rağmen arkadaşına olan 6 bin TL borcunu ödeyemeyince, eşi Reyhan’dan düğünde takılan altınları istedi.

Komşuların ifadesine göre, genç kadın buna karşı çıkınca çift arasında son günlerde sık sık kavga yaşandı. Oktay A’nın bu yüzden eşini öldürmüş olabileceği tahminleri üzerinde duruluyor.

BABA MEHMET YAŞAR SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Bu arada, karnındaki üç aylık bebeği ile öldürülen Reyhan A’nın cenazesi sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Tarsus Şehir Mezarlığı’nda cenaze defnedilirken sinir krizleri geçiren baba Mehmet Yaşar, "Kızım bir melek gibiydi. Suçluların adaletin vereceği cezaya çarptırılmasını istiyoruz" dedi.