Spor 3 boyutlu derbi nerede izlenecek?

3 boyutlu derbi nerede izlenecek?

Paylaş
3 boyutlu derbi nerede izlenecek?

Dünyanın sayılı derbileri arasında yer alan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında birçok ilk yaşanacak

TT Arena’da oynanacak ilk derbi olma özelliğinin yanı sıra bu kıyasıya mücadele Türkiye bir ilk olarak 3 boyutlu olarak yayınlanarak taraftarların nefesini kesecek.

Diğer önemli bir ayrıntıysa Barcelona-Real Madrid yani nam-ı diğer ‘El Classico’ gibi GS-FB derbisi de sinemada izlenebilecek. Digiturk, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu Cuma günü oynanacak olan derbiyi 3 boyutlu olarak ekranlara taşıyacak.

Muhteşem derbiyi 3D TV seti, gözlüğü ve Digiturk Plus paketine üye olan aboneler evlerinde izleyebilecek.

ABONE OLMAYAN TARAFTARLAR NEREDE İZLEYECEK?

Peki abone olmayanlar? İstanbul, Ankara ve İzmir’de yaşayan taraftarlar oldukça şanslı durumda. Taraftarlar dev derbiyi İstanbul’da; Anadolu Yakası’nda Kalamış Divan’da, İstanbul Avrupa Yakası’nda ise Bebek Taps ve Polat Champions’da, Ankara’da; Taps’da, İzmir’de ise Sports Cafe’de izleyebilecek.

SİNEMADA 3 BOYUTLU DERBİ KEYFİ

Yukarıda saydığım yerlerin dışında bu büyük derbi iki sinema salonunda da gösterilecek. İstanbul’daki Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki Cinebonus sinemalarında Galatasaray ve Fenerbahçe adlı iki salonda derbi keyfi yaşanacak.

Ancak sinema salonundaki derbi gösterimi için bilet satışı yapılmayacak, sadece davetli misafirler derbiyi sinema salonunda izleyebilecek.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için TT Arena’da 180’i statta olmak üzere toplamda 250 kişi, dev derbiyi 3 boyutlu olarak ekrana getirmek için görev yapacak.

Haberin Devamı