Gündem 3 çocuğunun gözü önünde kocasını öldürdü

3 çocuğunun gözü önünde kocasını öldürdü

Paylaş
3 çocuğunun gözü önünde kocasını öldürdü

29 yaşındaki 3 çocuk annesi Bedia Peynirci, tartıştığı eşi 45 yaşındaki Yılmaz Peynirci'yi, çocuklarının gözü önünde av tüfeğiyle vurarak öldürdü

Konya’nın Yunak İlçesi’nde 29 yaşındaki 3 çocuk annesi Bedia Peynirci, iddiaya göre tartıştığı eşi 45 yaşındaki Yılmaz Peynirci’yi, çocuklarının gözü önünde av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Bedia Peynirci, henüz belirlenemeyen bir nedenle evde eşi Yılmaz Peynirci ile tartıştı. Tartışmada sinirlerine hakim olamayan Bedia Peynirci, duvarda asılı av tüfeğini alarak 5- 11 yaş arasındaki 3 çocuğunun gözü önünde eşine ateş açtı. Göğsünden yaralanan ve kanlar içinde yere yığılan Yılmaz Peynirci, olay yerinde yaşamını yitirdi. Bedia Peynirci ise polis tarafından gözaltına alındı. Yılmaz Peynirci’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Yunak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çiftçin sürekli kavga ettiği ve zaman zaman Bedia Peyinirci’nin evi terk edip ailesinin yanına gittiği, son olarak da 2 hafta önce tekrar barışıp eve döndüğü kaydedildi. 3 çocuğun ise ölen Yılmaz Peynirci’nin kardeşine teslim edildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.