Türkiye (Son Dakika) 3 çocuk köprüden aşağı düştü!

3 çocuk köprüden aşağı düştü!

Paylaş
3 çocuk köprüden aşağı düştü!

Adıyaman'da, lastiğinin patlaması nedeniyle kontrolden çıkan hafif ticari araç, köprü bariyerlerine çarptı. Aracın arkadaki kapısı açıldı ve arka tarafta oturan 3 çocuk köprüden düşerek öldü. Kazada 7 kişi de yaralandı

Kaza, bugün öğle saatlerinde Adıyaman- Gölbaşı karayolunun 7’nci kilometresinde meydana geldi.

Haberin Devamı

Adıyaman Cezaevi’ndeki Hasan Düdük’ü ziyarete gidenleri taşıyan Ahmet Düdük yönetimindeki 27 E 8391 plakalı hafif ticari aracın, Çakal Köprüsü yakınlarında sağ ön lastiği patladı.

ARABANIN LASTİĞİNİN PATLAMASIYLA...

Lastiğin patlamasıyla, hızlı olduğu ileri sürülen araç sürücüsünün kontrolünden çıktı ve köprünün bariyerlerine çarptı. Hurdaya dönen aracın kapısı açıldı ve arka tarafta oturan 6 yaşındaki Aybüke ve kardeşi 4 yaşındaki Rıza ile 5 yaşındaki amcasının oğulları Halil İbrahim Düdük isimli çocuklar, bariyerin hasar görmesiyle oluşan boşluktan 20 metre yükseklikteki köprüden aşağı düştü.

CAN PAZARI YAŞANDI

Can pazarı yaşanan yolda kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri köprüden düşen Aybüke Düdük’ün olay yerinde yaşamını yitirdiği saptandı.

Haberin Devamı

Köprüden düşen çocuklardan Rıza ile Halil İbrahim Düdük ise götürüldükleri hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Ölen çocuklardan kardeş olan Aybüke ile Rıza Düdük’ün, Adıyaman Cezaevi’nde bulunan hükümlü Hasan Düdük ile yaralılardan Nihal Düdük çiftinin çocukları olduğu öğrenildi. 3 çocuğun köprüden düşerek yaşamını yitirdiği kazada hurdaya dönen araçtaki; sürücü Ahmet ile yanında bulunan akrabaları Cennet, Rıza, Nihal, Nurcan, Muhammet Efe ve Elvan Nur Düdük ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların da hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.

Kaza nedeniyle uzun süre ulaşıma kapalı kalan Adıyaman-Gölbaşı karayolu, güvenlik güçlerinin çalışmasını tamamlaması ve aracın çekici ile kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Kazaya ilişkin soruşturma sürdürülüyor.

DHA