Ekonomi 3 dakikada evden ofise ofisten eve

3 dakikada evden ofise ofisten eve

Paylaş
3 dakikada evden ofise ofisten eve

Suat Altın İnşaat’ın Kartal’daki ilk projesi Golden Tulips, ‘home ofis’ kavramına yepyeni bir boyut kazandırıyor. Golden Tulips’ta eşsiz ada manzarasında ofisinizi eve dönüştürmek sadece 3 dakika

Üstün teknolojinin tasarımla buluştuğu Suat Altın İnşaat imzalı Golden Tulips, Kartal’da yükselmeye devam ediyor. 70 ile 240 metrekare arasında değişen 160 home ofis ve 8 işyeri seçenekleriyle, 5 bin metrekarelik alanda inşa edilen Golden Tulips, eşsiz lokasyonu ile de rakiplerinin bir adım önünde.

E5’in hemen altında, Soğanlı metrosuna 300, Anadolu Adliyesi’ne 800 metre mesafede bulunan proje aynı zamanda adalar manzarasına sahip. Golden Tulips’in asıl özelliği ise kolayca ofisten eve, evden ofise dönüşen bir konsepte sahip olması.

EVDEN İŞE GİTME DERDİNE SON


Suat Altın İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sedat Kılınç, İstanbul’daki ilk projelerinde oldukça iddialı olduklarını dile getirdi. Hafele tasarım ekibi ile geliştirilen konsept sayesinde home ofis kavramına yepyeni bir soluk getirdiklerini belirten Kılıç, “Geleceğin iş ve yaşam trendlerine yön verecek projelerden birine imza attık. İş bitiminden üç dakika sonra ofisiniz fonksiyonel mobilyalar ve üniteler sayesinde sıcak bir yuvaya dönüşebiliyor. Eğer hızlı biriyseniz bu süre 1 dakika bile olabilir. Evden işe gitme, trafik gibi dertler de böylece son buluyor” dedi.

İSTANBUL’DA İLK KEZ YAPILIYOR


Avrupa ve Amerika’da çok ciddi oranda kullanılan bu tarzın İstanbul’da uygulandığı ilk yatırımın Golden Tulips olduğunu vurgulayan Kılınç, “Bu tarz ofis evlere ihtiyaçları olan meslek gurupları var. Şehir dışından İstanbul’a iş yapan büyük firmalar İstanbul’a sık sık gelip gittiğinde hem ofis ihtiyacını hem de ev ihtiyacını buradan karşılayabilecek. Bütün home ofislerimizde ada manzarası mevcut ve 2018 Haziran gibi de anahtar teslim düşünüyoruz. Ayrıca hem ofis hem de ev için düşünülen tüm sosyal imkanlar bu proje çatısı altında birleşti” ifadelerini kullandı.

‘HEDEFİMİZ DAHA DA BÜYÜMEK’


Kayseri’nin ardından İstanbul’da da bir numara olmak için yola çıktıklarını belirten Sedat Kılınç, “Biz konut üretiyoruz. İşimiz bu. Kayseri’de de projelerimiz devam ederken, Ankara ve Antalya için de planlarımız bulunuyor. Kısa süre içinde Türkiye’nin lider gayrimenkul yatırımcıları arasındaki yerimizi alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR MOBİLYALAR


Tamamı Hafele ürünleri ile donatılmış ve Hafele tasarım ekibi tarafından geliştirilen özgün mutfak, banyo, yatak odası, vestiyer ve home ofis tasarımlarını içeren bu konsept projede, fonksiyonel mobilyalar dakikalar içinde bir ofisi eve, evi ise ofisi dönüştürebilecek özelliklere sahip.

Haberin Devamı