Gündem 3 dakikada motosikleti çalıp götürdüler

3 dakikada motosikleti çalıp götürdüler

Paylaş
3 dakikada motosikleti çalıp götürdüler

Adana'da iki hırsız, bir apartmanın içindeki motosikleti 3 dakikada içinde çalıp götürdü

Adana'da 2 hırsız, girdikleri apartmanın girişine konulan motosikleti kilidi kırarak çaldı. Hırsızların gidon kilidini kırıp, motosikleti çalıp götürmelerinin 3 dakika sürdüğü belirlendi.

Haberin Devamı

Hırsızların 8 Ocak’ta üniversite öğrencisi İsmail Camgöz’e ait 01 SL 918 plakalı motosikleti çalmaları apartmanın güvenlik kamerasın ile görüntülendi. Kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 hırsızdan biri, saat 12.10’da Reşatbey Mahallesi'ndeki ‘Dost Apartmanı’na gelip, keşif yaptı. Bu keşfin ardından aynı hırsız, suç ortağıyla birlikte apartmana geldi.

ZİLE BASIP KAPIYI AÇTIRDILAR

Ayaklarında spor ayakkabı bulunan hırsızlardan biri, kapının açılması için apartman girişinde bulunan dairelerin çoğunun zillerine bastı. Parmak izi kalmaması için kazağının kolunu elinin üzerine çekerek zillere basan hırsız, kapının açılması ardından içeri girdi. Gidon kilidi sistemi bulunan motosikleti yerinden oynatamayan hırsızlar, kısa uğraştıktan sonra kilidi kırdı. Hırsızlar, motosikleti alıp, kontak anahtarı olmadığı için çalıştıramadan götürdü. Apartmana saat 12.22'de gelen hırsızlar, saat 12.24'te binadan ayrıldı.

Haberin Devamı

Saat 13.00 sıralarında apartmana gelen İsmail Camgöz, motosikletinin yerinde olmadığını görünce babasıyla birlikte polise başvurdu. Apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, hırsızları yakalamak için soruşturma başlattı. 1500 lira değerindeki motosikleti çalınan İsmail Camgöz, “Şoke oldum. Güpegündüz gelip, motosikletin direksiyon kilidini kırarak götürmüşler. Her şey 3 dakika olup bitmiş. Kontak anahtarı bende olduğu için çalıştırabileceklerini düşünmüyorum. Yakalanmaları ve motosikletimin bulunmasını bekliyorum” dedi.

Süleyman CÜZDAN/ADANA, (DHA)