Gündem 3 defa evini soyan hırsıza kapısına astığı mektupla seslendi

3 defa evini soyan hırsıza kapısına astığı mektupla seslendi

Paylaş
3 defa evini soyan hırsıza kapısına astığı mektupla seslendi

Antalya'da 87 yaşındaki Şükriye Altındağ, 15 günde 3 kez evine giren ve kirası olan 200 lira ile 2 teneke sıvı yağını çalan hırsıza mektupla seslendi. Şükriye nine kapısına astığı mektupta "Üzme beni daha fazla ömrümün şu son günlerinde" dedi

Antalya'da yaşayan Şükriye Altındağ’ın başı hırsızlarla dertte.

Şükriye ninenin son 15 günde evine 3 defa hırsız girdi. 2 hafta önce hırsızlar evine girdiğinde ev kirası olarak sakladığı 200 lirasını çaldı. Önceki gün ise hırsızların iki teneke sıvı yağını çalmasının ardından Şükriye nine, soluğu Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu’nun yanında aldı.

'GEÇİNME SAVAŞI VERİYORUM'

Muhtara tansiyonunu ölçtüren Şükriye nine "Kapıyı ite kaka açmışlar. Kulaklarım ağır duyduğumdan fark etmedim. Yiyecekleri bile toplayıp götürmüşler. Hırsızın Allah belasını versin. Üç günlük ömrümü bana zindan etti. Üç aydan üç aya 705 lira alıyorum, onu da kirama yatırıyorum. Yardımlarla geçinme savaşı veriyorum. Hırsız aldıklarını getirsin, sevineyim" dedi.

MEKTUBU KAPISINA ASTI

Muhtarla birlikte hırsıza mektup yazan ve bunu evinin kapısına asan Şükriye nine, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Hırsız aklını başına al. Ben 90 yaşında yaşlı bir kadınım. Bu evime üçüncü girişin. Kuldan utanmıyorsan Allah’tan kork ve utan. Benim evimde 3-5 lira ekmek parası ya vardır ya yoktur. Üzme beni daha fazla ömrümün şu son günlerinde."

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA)