Spor 3 dev Avrupa arenasında

3 dev Avrupa arenasında

Paylaş
3 dev Avrupa arenasında

UEFA Avrupa Ligi play off ilk maçlarında Galatasaray, Ali Sami Yen'de Karpaty'yi konuk edecek. Fenerbahçe, Yunanistan'da PAOK ve Trabzonspor da İngiltere'de Liverpool ile karşı karşıya gelecek

GALATASARAY-KARPATY

Galatasaray bir önceki turda olduğu gibi Ali Sami Yen Stadı’nda farklı galibiyetin hesaplarını yapıyor. 2-2’nin rövanşında Belgrad’ı 5-1 yenip turu geçen Cim Bom, Avrupa Ligi’nde gruplara kalabilmek için Ukrayna temsilcisi Karpaty engelini de aşmak için işi ilk maçta bitirmek istiyor.

21.00’de Ali Sami Yen Stadı’nda başlayacak maçta taraftarının büyük desteğini arkasına alacak sarı-kırmızılı takımda en büyük koz yine kaptan Arda Turan olacak. Rakibin mücadeleci bir futbol ortaya koyduğunu öğrendiklerini vurgulayan Arda, “İşi ilk maçta bitirmek istiyoruz” dedi.

PAOK-FENERBAHÇE

İsviçre temsilcisi Young Boys’a elenip Şampiyonlar Ligi defterini kapatan ve yoluna Avrupa Ligi’nden devam etmek zorunda kalan Fenerbahçe, Yunanistan’da saat 21.30’da PAOK’a konuk olacak.

FENERBAHÇE'DE EMRE ŞOKU

Ateşli taraftarı ve sert futboluyla tanınan PAOK karşısında en azından bir beraberlik alıp avantaj yakalamak isteyen Fenerbahçe’de gözler Antalyaspor maçında mükemmel oynayan kaptan Alex ve yeni transfer Niang’da olacak.

Alex, kendilerini zorlu bir maç beklediğini vurgulayıp, “Rövanş için gerekli skoru alacak güç ve kalitedeyiz. Bunu sahadaki mücadelemizle göstereceğiz” diye konuştu.

LIVERPOOL-TRABZONSPOR

Üç takımımız içinde en şanssız kurayı çeken Trabzonspor’da ise moraller yerinde. Kimse İngiltere’de 21.45’te başlayacak maçta Liverpool’dan çekinmiyor.

Futbolcuların tamamı İngiliz devi karşısında iyi bir sonuç alacaklarını, bu durumun kimseyi şaşırtmaması gerektiğini vurguladı. Çok formda olan golcü Teofilo hedefinin Liverpol ağlarını da sallamak olduğunu söyledi.

Teofilo öncelikle üst düzey bir mücadele sergilemeleri gerektiğini, sonrasında korkmadan rakibin üzerine gideceklerini ifade edip şunları söyledi: “Eğer gol ve goller bulabilirsek Trabzon’da turu biz geçeriz.”

2

Haberin Devamı