Gündem '3 kedinin hesabını yapmayın'

'3 kedinin hesabını yapmayın'

Paylaş
'3 kedinin hesabını yapmayın'

Bodrum'da 4 kedisinden 2'sini parçaladığını iddia eden Doğan Yıldırım, Selma Sim'den şikayetçi oldu

Bugün sabah saatlerinde Esikçeşme Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde beslediği 4 kedinin yok olduğunu görünce aramaya çıktığını belirten Doğan Yıldırım, “Evimin yanındaki boş arsaya baktığımda söz konusu kadını bir çuvalla uğraşırken gördüm.

Beni görünce hızla koşarak kaçtı. Çuvalın içine baktığımda 2 kedimin parçalandığını görünce şoke oldum. Peşinden koştum ama yakalayamadım. Ancak polislerin yakaladığını öğrenince de gelip şikayetçi oldum” dedi.

Selma Sim'in polise verdiği ifadede “Kedilerin hesabını size mi vereceğim? Daha önce de kestiğimi söylemedim mi? Niye hep ‘Kestin mi kestin mi?’ diye soruyorsunuz? Kestim evet ne var bunda? Bana taktınız.

Gazeteciler, polisler insanlar hep benim peşimde. Bu ülkede peşinden gidilecek yakalanacak başka insan mı kalmadı? Ayrıca yollarda her tarafta bir sürü kedi var. 3 kedinin hesabını yapmayın, beni üzmeyin. Zaten mağdurum, iş bulamıyorum” dediği öğrenildi.

Selma Sim tedavi edilmek üzere Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü. Selma Sim’in 6 yıl önce 1 yaşındaki çocuğunu kaybettiği, eşinin fuhuş operasyonundan tutuklandığı öğrenildi.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)

Haberin Devamı