Türkiye (Son Dakika) 3 kız, arkadaşının ofisini basıp dövdü! Kızlar gözaltına alındı

3 kız, arkadaşının ofisini basıp dövdü! Kızlar gözaltına alındı

Paylaş
3 kız, arkadaşının ofisini basıp dövdü! Kızlar gözaltına alındı

Batman'da, arkalarından konuştuğu gerekçesiyle iş yerini basıp, kız arkadaşları İ.D'’yi döven ve bunu cep telefonu ile görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan 3 genç kız hakkında soruşturma başlatıldı

Batman’da arkalarından konuştuğu gerekçesiyle kız arkadaşlarının iş yerini basarak, bıçakla tehdit edip döven ve bunları kameraya çeken 3 genç kız gözaltına alındı.

Haberin Devamı

ŞİKAYETÇİ OLDU

İş yeri basılan İ.D.’ye ulaşan polis, ifadesini aldı. İ.D., ifadesinde, kızlardan şikayetçi olduğunu belirterek, isim bilgilerini paylaştı. Bunun üzerine saldırgan kızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

Kızlardan ikisi telefonla aranıp, emniyete çağrılırken, diğeri de evinde gözaltına alındı.

Saldırgan kızların, emniyetteki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Batman-Diyarbakır karayolu kenarındaki iş merkezini geçen 14 Mayıs’ta 3 genç kız, arkalarından konuştuğunu iddia ettikleri kız arkadaşları İ.D.’yi bıçak ile tehdit edip dövdü.

HABERLER İHBAR KABUL EDİLDİ

Şüpheliler, bu anları cep telefonu ile görüntüleyip, sosyal medyada paylaştı. Görüntülerin internet sitelerinde yer alması üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

İnternet sitelerindeki haberlerin ihbar kabul edildiği, savcılığın talimatı ile emniyet müdürlüğüne çağrılan İ.D.’nin ifadesi alındı.

KIZLAR GÖZALTINDA

Savcılığın harekete geçmesinin ardından 3 genç kız gözaltına alındı.