Gündem 3 kız kardeşin feci sonu

3 kız kardeşin feci sonu

Paylaş
3 kız kardeşin feci sonu

Osmaniye'de yol ortasındaki lastik parçasına çarpmamak için direksiyonu kıran sürücünün kullandığı otomobilde bulunan 3 kız kardeş hayatını kaybetti

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Bahçe mevkiinde dün saat 19.30'da meydana gelen kazada, 57 yaşındaki Kenan Balkarkaya yönetimindeki 01 AT 801 plakalı otomobil, sürücünün yol ortasındaki lastik parçasına çarpmamak için direksiyonu aniden kırması üzerine kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Kazada hurda yığınına dönen otomobilde bulunan 14 yaşındaki Selvi, kardeşleri 11 yaşındaki Zekiye ile 5 yaşındaki Necla Balkarkaya, hastaneye götürülürken yolda can verdi.

Sürücü Kenan Balkarkaya, sürücünün kardeşi aynı zamanda ölen 3 kardeşinin anne ve babası olan 40 yaşındaki Cumali Balkarkaya, eşi 38 yaşındaki Fatma Balkarkaya, Balkarkaya'nın kardeşleri olan 59 yaşındaki Fatma Balkarkaya ile Cumali-Fatma çiftinin 4'üncü çocukları 8 yaşındaki Şengül Balkarkaya ise yaralandı.

Yaralılar götürüldüğü Osmaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle otoyol araç trafiğe 2 saat kapanırken İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren de olay yerinde incelemede bulundu.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE (DHA)