Gündem 3 kız kardeşin hazin sonu

3 kız kardeşin hazin sonu

Paylaş
3 kız kardeşin hazin sonu

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde yaşları 17 ila 21 arasında değişen 3 kız kardeş sobadan sızan gazdan zehirlenerek, yaşamlarını yitirdi

Ulus Mahallesi Barış Sokak’ta oturan İzzet Ünal, sabah namazı için uyandığında kızları Gurbet (21), Fatma (19) ve Ayşe’nin (17) birlikte yattıkları odanın ışığının açık olduğunu fark etti.

Baba Ünal, kapıyı açtığında üç kızını da yerde hareketsiz halde buldu. Yüksek İhtisas Hastanesin'e götürülen üç kız kardeşin öldüğü belirlendi. Yapılan incelemede, kız kardeşlerin odalarındaki sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi.

İKİSİ İŞÇİ BİRİ ÖĞRENCİYDİ

Kardeşlerden Gurbet ve Fatma Ünal’ın Erikli Mahallesi’ndeki bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalıştıkları, Ayşe Ünal’ın ise Haşim İşçan Lisesi son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Üç kız kardeşin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazeler, otopsinin ardından Ulus Mahallesi’ndeki Merkez Camisi’nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.