Spor 3. Lig'de biber gazı ve cop iddiası

3. Lig'de biber gazı ve cop iddiası

Paylaş
3. Lig'de biber gazı ve cop iddiası

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonunda yapılan Yalovaspor-Beylerbeyi maçının devre arasında, ev sahibi ekibin oyuncularının cop ve biber gazına maruz kaldıkları iddia edildi

Yalovaspor Başkanı Hasan Kızılkaya, yaptığı açıklamada, bir iş gezisi için Almanya’da bulunduğu için karşılaşmayı izleyemediğini, yaşananları kulüp doktoru, malzemecisi ve futbolcularından öğrendiğinde büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yaşadığını söyledi.

Kızılkaya, Yalovaspor’un ilin en önemli markası olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti: "Kendi sahamızda maçımız var ve kazanmamız lazım. Sporcularımızın coplanması ve biber gazı sıkılması spor adına bir skandaldır. Kendi sahamızda, böyle muameleye muhatap olmak üzüntü vericidir.

Biber gazı sıkılan sporcularımız, ikinci yarıya çıkamayabilirdi. Bu maçı şöyle veya böyle kaybetseydik, küme düşmemiz halinde bu kadar stres ve mücadele boşa mı gidecekti?"

Kulüp Doktoru Raşit Küçük ise devre arasında iki bölüm halinde içeri girdiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Bazı futbolcular erken bazıları geç girdi. Ben de tam ortada girdim. Belli bir süre sonra Beylerbeyi sporcuları göründü. Orada bir homurtu çıktı, gürültü oldu.

O sırada bizim oyuncular girerken ışıklar söndü. Ne oluyor derken biber gazı ve coplara maruz kaldık. Bizim amacımız burada futbolculara gaz gelmemesiydi. Daha büyük olaylar olabilirdi. Futbolcularımız ikinci yarıya çıkamayabilirdi. Ben ikinci yarıya çıkamadım."

Haberin Devamı