Gündem 3 liselinin tatil macerası Marmaris'te bitti

3 liselinin tatil macerası Marmaris'te bitti

Paylaş
3 liselinin tatil macerası Marmaris'te bitti

3 liselinin tatil macerası Marmaris'te bitti

Medyadaki plaj, disko ve eğlence haberlerinden etkilenip İstanbul’un Bağcılar semtindeki evlerinden otostopla Güney sahillerine gelen ve 3 gün dışarda yatan liseli üç genç, Bodrum ve Fethiye’yi dolaştıktan sonra Marmaris’te yakalandı. Kendilerini karakola götüren polislere, “Abi bizi sahilden götürün, bir daha bu cennetleri göremeyiz” diyen üç liseli, bir memur gözetiminde İstanbul’a yollandı.

Haberin Devamı

İstanbul’un Bağcılar semtindeki evlerinden kaçan C.Ö. (15) ve M.Ö. (16) kardeşler ile arkadaşları T.A. (16), gazete ve televizyonlardaki plaj, disko, eğlence haberlerinden etkilenip otostopla tatil cenneti Muğla’ya geldi.

Bodrum ve Fethiye’de 3 gün boyunca parklarda, bahçelerde yatıp kalkan üç genç, yine otostopla bugün Marmaris’e geçti. Üç gencin otostop çektikleri otomobil sürücüsünün ihbarı üzerine harekete geçen polis ekiplerince, Mobese kameralarından yerleri tespit edildi. Oteller bölgesi olarak bilinen Uzunyalı Mevkii’nde, plajdaki şezlongların arasında oturup çevreyi izlerken yaklanan üç genç, “Televizyon ve gazetelerde çıkan, plaj ve diskolarla ilgili haberlerden etkilendik. Ootostopla turizm şehirlerini gezme kararı aldık. Marmaris'te plajları ve diskoları tam anlamıyla keşfedemeden polis ağabeyler bizi yakaladı” dedi.

Haberin Devamı

Üç liselinin Çarşı Polis Merkezi’ne götürülmek için ekip otosuna bindirilmeye çalışıldıkları sırada da “Abi bizi sahilden götürün, bir daha bu cennetleri göremeyiz” demesi dikkati çekti.

Yapılan GBT incelemesinde sabıkaları bulunmadığı saptanan lise öğrencisi üç genç, Marmaris Belediye Garajı’ndan bir memuru gözetiminde otobüsle İstanbul’a gönderildi.