Dünya 3 manken araçtan indirip yol ortasında öldürüldü

3 manken araçtan indirip yol ortasında öldürüldü

Paylaş
3 manken araçtan indirip yol ortasında öldürüldü

Orta Amerika ülkelerinden Honduras'ta vahşi bir cinayet işlendi. Ülkede tanınan üç mankenin de içinde bulunduğu aracın önü bir köprüde kesildi. Mankenler araçtan silah zoruyla çıkarılarak yol ortasında öldürüldü

Honduras'ın başkenti Tegucigalpa'ya doğru yola çıkan kahverengi bir Toyota marka minibüsün yolu, silahlı kişiler tarafından bir köprü üzerinde kesildi. Dün sabah yerel saatle 09.30'da meydana gelen saldırıda ülkenin tanınan üç mankeni de feci şekilde can verdi.

Haberin Devamı

Başkent Tegucigalpa'da bir etkinliğe katılmak için yola çıkan minibüste 6 erkek ve 5 kadın bulunuyordu. Araçta bulunan 28 yaşındaki manken Alma Mariela Ordonez Vargas, 21 yaşındaki Madelyn Ramirez Zambrano ve 20 yaşındaki Blanca Alejandra Velasquez Mejia zorla dışarı çıkarılarak yol ortasında infaz edildi. Silahlı üç saldırganın savunmasız kadınların önce gövdelerine, bacak ve kollarına son kurşunları da kafalarına sıktığı belirtildi.

Honduras polisi olay yerinde 15 boş kovan tespit etti. Saldırıda minibüste bulunan bir erkek ile bir kadın da yaralandı. Saldırın nedeni henüz bilinmiyor ancak Honduras'ta yayın yapan "Tiempo" gazetesi, 3 mankenin birgün önce kaçırılmak istendiklerini ve polis tarafından önlendiğini yazdı. Geçtiğimiz yıl kasım ayında Honduras Güzellik Kraliçesi Maria Jose Alvarado ve kızkardeşi Sofia Trinidad silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü.

Haberin Devamı