Magazin 3 milyon dolarlık bayram eğlencesi

3 milyon dolarlık bayram eğlencesi

Paylaş
3 milyon dolarlık bayram eğlencesi

Jennifer Lopez'in açılışına son anda katılmaktan vazgeçtiği Kıbrıs Cratos Premium Otel'deki Port Cratos'un Ramazan Bayramı'ndaki açılışı için yaklaşık 3 milyon dolar harcanacak

Cratos Premium, Ramazan Bayramı’nda Türkiye’den ve dünyadan yaklaşık 300 kişilik sanatçı grubuna da ev sahipliği yapacak. Bu özel açılışta, Mega Star Tarkan ve Süper Star Ajda Pekkan da sahneye çıkacak isimler arasında yer alıyor. Mega Star Tarkan, bayramın üçüncü gününde Port Cratos’da muhteşem bir konser verirken Süper Star Ajda Pekkan da bayramın ilk gününde Cratos Premium konukları için Port Cratos’ta çok özel bir konserle sahne alacak.

Haberin Devamı

Hürriyet'in haberine göre, Ramazan Bayramı ve aynı anda yapılacak olan Port Cratos açılış etkinliklerine, Mania Show, 48 kişilik şov grubu ile İsrail’in en ünlü müzik grubu Sun Band, Las Vegas’dan sırf bayram programı için özel olarak getirtilen Vin Cardinal ve Steel Band grupları, DJ David Şaboy da katılacak. Bayramın üçüncü günü ise ünlü DJ Suat Ateşdağlı, turntable’ın başına geçecek.

Ateşdağlı’nın performansının hemen ardından, “Love Me” ve “Save Me” adlı şarkılarıyla ortalığı kasıp kavuran dünyaca ünlü Morandi Grubu da Cratos Premium’u müzik ve dansla buluşturacak.