Türkiye (Son Dakika) 3 polisin şehit olması sonrası Rojin'den açıklama

3 polisin şehit olması sonrası Rojin'den açıklama

Paylaş
3 polisin şehit olması sonrası Rojin'den açıklama

Rojin, 3 koruma polisinin şehit olması sonrası üzüntüsünü mikro blog sitesi twitter'dan paylaştı: Ezidi kampına giderken olan feci kaza nedeniyle içimdeki acıyı tarif edemem. Gencecik polis kardeşlerimizi kaybettik. Hayat durdu..

Koruma polisleri şehit olan şarkıcı Rojin'den ilk açıklama: Ezidi kampına giderken olan feci kaza nedeniyle içimdeki acıyı tarif edemem. Gencecik polis kardeşlerimizi kaybettik. Hayat durdu ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun, kahroldum. Şehir dışına çıkarken korumama bildiriyorum gittiğim yeri. Benim talebim değil oradaki koruma.

Haberin Devamı

3 POLİS MEMURU ŞEHİT OLMUŞTU

Rojin'in korumalığını üstlenen 3 polis memuru Diyarbakır - Mardin Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında şehit oldu. Rojin, TRT'nin Kürtçe kanalı TRT 6'da program yaptığı gerekçesiyle PKK tarafından tehdit edildiğini belirterek, koruma talebinde bulunmuştu. Rojin'e eşlik eden Pelin Batu "Karşıdan çok süratli bir şekilde bir otomobil üzerimize doğru geldi. Bizim aracı kullanan hemen sağa doğru kırdı. Biz kıl payı kurtulurken, araç çok büyük süratle bizim hemen arkamızdan gelen otomobile çarptı" dedi.

Diyarbakır'dan Mardin il sınırına gitmek olan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü aracına Mardin istikametinden gelen bir otomobil kontrolünü kaybederek önce orta refüjdeki ağaçlara daha sonra polis aracını çarptı. Aşırı süratli olan otomobil çarpma sonucu motoru ayrılıp polisleri taşıyan otomobilin önüne düştü. Rojin, yaşanan trajediyle ilgili ilk açıklamayı twitter'dan yaptı. "İçimdeki acıyı tarif edemem" diyen Rojin'in tweet'leri:

Haberin Devamı

Şehit polis Ahmet Yıldırım’ın naaşı karayoluyla memleketi Adıyaman’a, şehit polis Ömer Mercimek’in naaşı karayoluyla memleketi Kahramanmaraş’a ve şehit polis Sıtkı Kara’nın naaşı ise helikopterle memleketi Burdur’a gönderilmişti.