Can Uyguç 3 takım elbise
HABERİ PAYLAŞ

3 takım elbise

Müthiş ihale sonrasında Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’i aradım tebrik etmek için. Telefonu açtığı gibi “Şimdi sorumluluklarımız çok daha fazlalaştı. Benim beklediğim, ama çoğu kişinin hayal bile etmediği bu büyük miktarı futbolumuz yararına en iyi şekilde kullanmak adına daha fazla mesai vermeliyiz” dedi. Ben daha kutlayamadan bu sözleri sarf eden Özgener’e “Peki başkan kaç takım elbise kazandın” sorusunu yönelttim. “İki. Biri Yavuz Semerci’den biri de Serdar Ali Çelikler’den” cevabını verdi.

Haberin Devamı

Mahmut Özgener’e benim de olduğum bir yemekte gazetemiz yazarı Candaş Tolga Işık’la da iddiaya girdiğini hatırlatınca, “Doğru diyosun hemen arayıp beden ölçülerimi vereyim” diyerek sevindi. Bu telefon konuşmasının öncesinde gazetede Candaş’a takıldığımı ve “Başkanla konuştum, sadece Armani’den takım elbise giyiyorum, bi zahmet Candaş’a iletiver” dediğimi de Özgener’e söylediğimde kahkahalara boğuldu.

İhalede yıllık miktar 300 milyon doların üstüne çıkacak diye iddiaya girdiği üç isimden de takım elbise kazandı Mahmut Özgener. Bunda federasyonun büyük payı kadar herkesin de belirttiği gibi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da büyük etkisi var. Türk futbolunun gelişmesi için bu müthiş rakamların mutlaka efektif kullanılması gerek. Siz bakmayın bu lig bu parayı eder mi diye üfleyip, beş para etmez fikirleriyle ortalarda dolaşanlara. Beğenmiyorlarsa izlemezler naklen yayınları. Kimsenin zorladığı yok ki.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder