Türkiye (Son Dakika) 3 yaşındaki oğlunu kabloyla boğarak öldürdü, intihara kalkıştı

3 yaşındaki oğlunu kabloyla boğarak öldürdü, intihara kalkıştı

Paylaş
3 yaşındaki oğlunu kabloyla boğarak öldürdü, intihara kalkıştı

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesindeki bir restoranda garson olarak çalışan 25 yaşındaki Gülveren A., 3 yaşındaki oğlunu cep telefonunun şarj kablosuyla boğarak öldürdükten sonra intihara kalkıştı

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesinde sabah saatlerinde yaşanan olay şöyle gelişti:

Bir restoranda garson olarak çalışan 25 yaşındaki Gülveren A., servis şoförlüğü yapan 26 yaşındaki eşi Olcay A.’nın ekmek almak için bakkala gitmesinin ardından yatak odasında uyuyan oğlu Emir Can’ın yanına giderek kapıyı kilitledi.


CAMDAN GİREN BABA, OĞLUNU HAREKETSİZ YATARKEN BULDU


Çocuğun ağlama sesleri üzerine, birlikte yaşadıkları kayınpederi odanın kapısını açamayınca oğlunu cep telefonundan arayarak durumu haber verdi. Eve gelen Olcay A. da kapıyı açamadı. Pencereden yatak odasına giren Olcay A., oğlunu hareketsiz yatarken, eşini ise bilekleri kesilmiş kanlar içinde buldu. Olcay A., 112 Acil’den yardım istedi.


ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ, KENDİSİ YOĞUN BAKIMDA


Gelen sağlık ekipleri, Emir Can’ın boğularak yaşamını yitirdiğini belirledi. Çok sayıda ilaç içtiği ve bileklerini kestiği tespit edilen Gülveren A. ise ambulansla önce Çaycuma Devlet Hastanesi’ne, ardından da Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunan Gülveren A., yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede Emir Can’ın, cep telefonunun şarj kablosuyla boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Emir Can’ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.


GEÇEN HAFTA 'KOCAM BENİ DÖVÜYOR' DİYE ŞİKAYETTE BULUNMUŞ


Soruşturma sürerken Gülveren A.’nın 1 hafta önce eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Bunun üzerine Olcay A.’ya evden uzaklaştırma cezası uygulandığı, ancak çiftin barışmasının ardından eşinin eve döndüğü öğrenildi.

Gürkay GÜNDOĞAN - Cüneyt ÖZFİDAN / GÖKÇEBEY (Zonguldak), (DHA)

Haberin Devamı