Rauf Tamer 30 Ağustos
HABERİ PAYLAŞ

30 Ağustos

En sevdiğim Bayram. Büyük Taarruz’un muhteşem zaferi. Ordu-Millet’in ortak gururu. Egemenliğin temeli ve ruhu. Kutlu olsun. Kutlu olsun.

[[HAFTAYA]]

Bu hafta

Sevgili okuyucular. Bir dizi gelişme, tam da Zafer Haftası’na denk geldi. - Yeni bir Cumhurbaşkanı. - Yeni bir Başbakan. - Yeni bir Hükümet. Hepsi o kadar yeni ki, bundan böyle Cumhurbaşkanı derken, bitişik mi yazacağız, yoksa Cumhur ve Başkanı ayrı ayrı mı yazacağız, henüz o bile belli değil... Yani o kadar yeni. Öyle veya böyle. Hepsi hayırlı olsun.

Haberin Devamı

62. Hükümet

Gazeteler, epey toto oynadılar. “Kimler Bakan olacak” diye, her gün büyük tahminlerde bulundular. En az 50 isim saydılar. İnsaf yani, o kadar ismin içinden elbet bazılarını tutturmuşlardır. Orada bile ıska geçen, sıfır çeken varsa o bile marifet sayılır. Kutlarım.

Bir yeni daha

Gerçi eskidir... CHP’den bahsediyorum. En eski partidir. Lakin o bile yeni bir ilke getiriyor. Başkan adayı Muharrem İnce diyor ki: - Arka arkaya 2 seçim kaybedersem, çeker giderim. Harika. Şimdiki Başkan da hâlâ diyor ki: - Birkaç puan düşük çıkarsa, çeker giderim. Birkaç’tan kastı nedir bilinmez. 1 mi, 2 mi, 3 mü? Belki de 5-10 puan.. Yani imkansız olan.

......

Zaten nedir ki? Hazret şunun şurasında henüz 4 seçim kaybetti. Daha 5’inci seçime girmedi ki... Topu topu 4 seçim. Yahu insaf. Ona öyle demezler. Derler ki: - Girdiği her seçimi kaybetti. Futboldaki puan cetveli gibi. Oynanan maç sayısı 4. Mağlubiyet 4. Galibiyet sıfır. Beraberlik sıfır. Puan sıfır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder