Gündem 30 aracın lastiğini kestiler!

30 aracın lastiğini kestiler!

Paylaş
30 aracın lastiğini kestiler!

30 aracın lastiğini kestiler!

Sivas'ta kimliği belirsiz kişi veya kişiler birbirine yakın 3 ayrı mahalede park halindeki çeşitli araçların lastiklerini kesti. Sabah araçlarına binmek üzere uyananlar inmiş lastikler ile karşılaştı.

Kent merkzezindeki Ferhatbostan, Gülyurt ve Mehmet Akif Ersoy Mahalleleri'nde farklı sokaklar üzerinde park halinde bulunan 30 aracın lastiklerine bıçak ve benzeri kesici aletler ile zarar verildi. Dün gece geç saatlerde gerçekleştirildiği tahmin edilen lastik kesme olayı sahipleri tarafından sabah farkedildi.

Haberin Devamı

Çeşitli aralıklarla çok sayıda aracın lastiklerinin kesildiğinin görülmesi üzerine polis ekiplerine haber verildi. Gelen ihbarları değerlendiren ekipler, 3 mahallede yaptıkları incelemede 30 aracın lastiklerinin kesilmek suretiyle zarar verildiğini belirledi.

Polis ekipleri inceleme yapharken, vatandaşlar kendi imkanları ile patlatılan lastiklerini tamir ettirmeye çalıştı. Gülyurt Mahallesi'nde yaşayan 75 yaşındaki Mehmet Ceylan, sabah otomobile binmek istediklerinde lastiklerin kesildiğini farkettiklerini, daha sonra mahallede bir çok aracın lastiğinin kesildiğini gördüklerini ve polise bildirdiklerini söyledi. Mahallelerde lastik tamir dükkanı işleten esnaflarda yoğunlak yaşanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

DHA